Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Prometna nesreća na križanju Psunjske i Dalmatinske

#1:   Prometna nesreća na križanju Psunjske i Dalmatinske Autor:  Leon Postano:
U mirno i sunčano nedjeljno poslijepodne, oko 14:20, dogodila se prometna nesreća na križanju Psunjske i Dalmatinske ulice. Unatoč činjenici da na portalu Osijek031.com ne izvještavamo o prometnim nesrećama, zbog prirode ove nesreće i regulacije prometa učinili smo iznimku.

Iako je automobil na fotografiji bez kotača i okrenut na krov, u nesreći nije bilo ozbiljnije ozlijeđenih. Policijski očevid je u tijeku, a vjerojatni uzrok nesreće je nepoštivanje prednosti prolaska, što je uzrok relativno učestalih nesreća na tom križanju. Automobil koji se kretao Psunjskom se vjerojatno zanio u zavoju zbog bocnog udara, odbio o rubnik (pri čemu je od siline udarca otpao kotač) i okrenuo na krov. Vozilo koje se kretalo Dalmatinskom ima manju materijalnu štetu.

Vozače podsjećamo da vozila koja se kreću Dalmatinskom ulicom imaju pravo prednosti na križanju s Psunjskom i Zvečevskom, a nemaju na križanju sa Sljemenskom i Kozjačkom.

#2:    Autor:  Ingo Postano:
prije mozda cca mjesec dana sam i ja prosao kroz taj stop da nisam ni trepnio ... i naravno ... upravo je nailazio auto dalmatinskom s dobrim kocnicama i tek sam onda shvatio sto sam napravio.

#3:    Autor:  Vic.Mackey Postano:
ne kuzim koliki debil moras biti i stisnuti papucicu gasa kroz te prčije od ulica

#4:    Autor:  shorty031 Postano:
Ja sam već mali milijun puta za malo izbjego prometnu na tom raskrižju! Ljudi gledajte jebene ZNAKOVE, nisu oni tamo bezveze. Dođe mi da kupim Ladu Nivu, povarim deer barove i vozim se gore-dolje Dalmatinskom pun gas!

#5:    Autor:  bad-os Postano:
To su većinom glupi nadobudni balavci koji uopće ne prate znakove i to što se događa na cesti.Nisu svjesni koliko nemaju osjećaja za vožnju i auto i zato se ovo i događa.
Nedo bog da zbog takvog nekog nadobudnog razbijem auto ili nastradam.

#6:    Autor:  123456 Postano:
Bolje da ne napišem što (tko) mislim da je uzrok ovoj nesreći Smile
Osijek031.com » Vijesti » Prometna nesreća na križanju Psunjske i Dalmatinske

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::