#6:
Autor:
marijuan
Postano:
03.08.2010. 2:49
Ni Šišljagić ni Bubalo se neznaju baš ponašati u javnosti, Bubalo pogotovo prije izbora u kampanji.
A župan što je morao doći s mora iz jedne od svojih vikendica ili iz bijelog svijeta na račun grada misli da su se svi okupili zbog njega
|
ja se samo pitam kada će se odavanje počasti poginulima vršiti na uobičajen način? dakle, zapaliti svijeću, položiti buket ili vijenac, vjernici izmoliti što već mole, a mi ateisti malo popričati sa pokojnikom te mu prenijeti friške vijesti. za to nama običnim ljudima ne treba govornica, ozvučenje i ostale perverzije. je li teško hrvatskim političarima na trenutak biti čovjek.
blentavi trojac iz HDZSSB-a se postavio kao budaletina tale iz istoimene serije, epizoda kada su građani čekali neku važnu osobu, a prije njega stigla budaletina tale koja je pomislila da su svi ti ljudi vani zbog njega. bilo bi lijepo po protokolu pustiti župana ili njegovog predstavnika nešto prigodno reći ipak je on domaćin. samo što je šišljagić sve samo ne normalna osoba kao ni njegovi drugari.
valjda je to uteg na vazi jer premijerka je započela predizbornu promidžbu. niti njoj ne služi na čast iskorištavanje jedne tužne prigode za sakupljanje političkih poena. i onda je ispred sebe, kao i njen prethodnik kralj sunca ivo sanader, stavila tomislava karanasmarka koji nas je počastio moždanim proljevom od kojeg svakoj normalnoj osobi pozli.
zar jednostavno na trenutak ne mogu zaboraviti kako su krvavi ispod kože kao i mi?
|