#11:
Autor:
MegaSmrT
Postano:
15.07.2010. 1:46
Imam A- što je vrlo rijetka krvna grupa.
Nakon što sam nazvao broj transfuzije pa su mi rekli da nazovem drugi broj pa se javio čovjek koji pojma nema o ničemu pa je pozvao doktoricu, upitao sam da li smijem dati krv obzirom da sam sportaš i da koristim suplemente, točnije, protein, amino i kreatin.
Njezina reakcija je bila skoro kao da sam rekao da koristim steroide, neki oblik testosterona itd ..
Relativno mi je jasno kada netko tko je polupismen mješa suplementaciju u steroide, ali ona je DOKTORICA..
Uglavnom rekla je, uz vrlo veliku dozu nestručnosti, neka ne uzimam proteine i kreatin par dana pa neka onda dođem...
|
Pa ko bi normalan uzeo krv prepunu svakakvih pizdarija i davao to nekome poslije operacije i sl. Strpaj svoj ego u đep. Prošeći do bolnice za promjenu. Mislim da bi dobio dovoljno dobro obrazlozenje.
Do sada sam davao krv nekih 10-ak puta i uvijek sam naisao samo na profesionalnost i razumijevanje. Desilo se da sam i dobivao "odbijenice" zbog "stanja" pa sam morao do svoje doktorice po naposmeno da sam ozdravio.
Darivanje krvi nije i ne smije biti Ego-Trip. Na prvom mjestu je tvoje i zdravlje onoga tko tu krv prima. Doktorica nije došla s ulice i vjerujem da o dotičnome zna puno više nego ti. Ne moj ovo shvatiti kao napad nego, eto, naprosto tip.
U svakom slučaju tko god raspolaže resursima, sva krv se nalazi u bolnici i koristi se čim je potrebno. Bokte, ne sipaju ju u kanalizaciju. U ostalom, na transfuziji ne radi nitko iz Crvrnog križa, nego samo medicinsko osoblje. Crveni križ raspolaže samo podacima davatelja. Krv se čuva isključivo na transfuziji.
Iskreno se nadam da ce tebi trebati upravo ta krv, pa je nece biti... Pitam se kakv ce tvoj biti ocaj?
Jebote, od darivanja krvi ste napravili jebeni sabor, od Crvenog križa mafijašku organizaciju. Koji vam je klinac?!
|