Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Gradski radio slavi deseti rođendan! Idite na [1], 2, 3  Sljedeća  :| |:

#1:  Great ! Gradski radio slavi deseti rođendan!
Od 11.02.2006. 23:28 do 14.02.2006. 16:30 (uključivo)
Autor:  Gemi Postano:

Na sam Dan Valentinova, 14. veljače, Gradski radio slavi svoj deseti rođendan. Tom prigodom, održat će se četverodnevna "svečanost".

Naime, u subotu 11. veljače, Gradski radio održat će tradicionalni "Plesnjak u Radnjaku" osječkih Lavina. Svaki par koji bude došao na ples dobit će po jedan CD posebno pripremljen za ovu priliku.

U nedjelju i ponedjeljak 12. i 13. veljače, organizirana je modna revija humanitarnog karaktera, mnogo dobre glazbe i nagradnih igara u programu Gradskog radija.

U ponedjeljak, 14. veljače, je središnja proslava na Zrinjevcu uz gostovanje grupe Colonia. Koncert počinje u 20 sati, a ulaznica će biti cca 30 kuna.

Čestitamo!

#2:    Autor:  Gost Postano:
Pa jebote, zar taj radio još postoji i tko ga još uopće sluša

#3:    Autor:  gaap Postano:
Gost je napisao/la:
Pa jebote, zar taj radio još postoji i tko ga još uopće sluša

...i po čemu je to GRADSKI radio!?!

#4:    Autor:  puki Postano:
paa...svira u graaaduuu, i , ovaaaj, prvi se tako naazvoo i tak.
zas ne bi bio?
recimo, to ti je ko ono - gradska budala. ne mos rec za nekog da je gradska budala. al ipak kazes. zas? zato jer ga/ju vidjas po gradu i ponasa se ko budala. al ima vjerojatno vecih budala od nje/njega, al ipak. pa ono. tak ti je isto i sa radijom. u gradu je i radio je. iako ima i drugih radia, nekom odlukom se ovaj zove gradski, i tko smo mi da mu to oduzimamo?

#5:    Autor:  Gost Postano:
jes ti to, Puki, nji'ov glasnogovornik

#6:    Autor:  puki Postano:
nisam, samo sam mrzovoljan.

#7:    Autor:  Gost Postano:
..ili se uvlačiš u dupe R.L.-u iz drugih razloga

#8:    Autor:  Gost Postano:
onda sorry...zadnje sam napisao prije nego je stigao tvoj odgovor na moje predzadnje

#9:    Autor:  puki Postano:
R.L.-u?

#10:    Autor:  Gost Postano:
je...inicijali nazovi "glavne" njuške na tom "nazovi" prigradskom radiu

#11:    Autor:  puki Postano:
aaa..nisam znao. neam pojma.
btw sori - kad saam raspižđen, idem okolo i kontriram ljudima, za stogod se zalagali:) necu vise...

#12:    Autor:  puki Postano:
kakav image? ne slusam uopce, pa ne znam. meni su simpa ovi sa radia plus.

#13:    Autor:  Gost Postano:
..ma baš to.. ono kao: moderni, zanimljivi, lepršavi, nasmijani, mladi...bla, bla, bla..kao: atraktivni, inventivni, aktualni, profesionalni , neovisni..a u stvari ližu jajca onome tko je na vlasti , mizerno plaćaju svoje djelatnike.. ah..mogao bih nabrajati do sutra...

#14:    Autor:  puki Postano:
a jebiga.bio jednom, jako mi se simpaticni cinili...bit ce da se varam...

#15:    Autor:  bocic Postano:
kontra je napisao/la :
..ma baš to.. ono kao: moderni, zanimljivi, lepršavi, nasmijani, mladi...bla, bla, bla..kao: atraktivni, inventivni, aktualni, profesionalni , neovisni..a u stvari ližu jajca onome tko je na vlasti , mizerno plaćaju svoje djelatnike.. ah..mogao bih nabrajati do sutra...

Mislim, nije da plaća ne bi mogla biti veća, ali mizerno... osijek031.com smilečina... osijek031.com smile
Osijek031.com » Vijesti » Gradski radio slavi deseti rođendan! Idite na [1], 2, 3  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 3.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::