Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » U nedjelju Večernjakova biciklijada u gradu na Dravi

#1:   U nedjelju Večernjakova biciklijada u gradu na Dravi
24.05.2009. 9:30
Autor:  Redakcija 031 Postano:

Nedjeljna (24. svibnja 2009., op. ur.) osječka Večernjakova biciklijada, osim populariziranja bicikla kao prijevoznog sredstva, svim će sudionicima ponuditi ugodnu rekreaciju, druženje uz dobru zabavu i nagradne igre. Drugi je put, u sklopu projekta “Osijek zvoni”, organiziraju Večernji list i Gradski radio.

Cilj na Copacabani

– Ruta kroz gradske ulice duga je oko 11 kilometara. Biciklisti će krenuti od Trga Ante Starčevića, a do cilja na ŠRC-u Copacabana, bit će im potrebno 40-ak minuta lagane vožnje – objasnio je profesor tjelesne i zdravstvene kulture na osječkom Filozofskom fakutetu Željko Beissmann.

On je ujedno i osmislio kojim će se putem kretati biciklisti na drugoj Večernjakovoj biciklijadi.

– Vozit će se jednim prometnim trakom i premda će kolonu osiguravati pripadnici prometne policije, upozoravam sve sudionike da budu oprezni, jer će se drugim trakom kretati promet iz suprotnog smjera – upozorio je Beissman, podsjećajući sve da provjere ispravnost svoga omiljenog sredstva na dva kotača, a djecu do 14 godina da ne zaborave da su obvezni nositi kacige.

Premda su na popularnoj Kopiki osigurani besplatni napici i grah, Beissmann preporučuje svima da sa sobom ponesu bočicu s tekućinom te dekstrozu, grožđice ili energetske pločice koje će im pružiti brzu okrjepu.

Odlično za zdravlje

– I ne zaboravite, vožnja biciklom je odlična za zdravlje, a njome se štedi vrijeme i novac – zaključio je Beissmann spominjući zaštitu okoliša kao još jedan od argumenta “za” biciklijadu.

Podsjećamo, prijaviti se možete na Trgu Ante Starčevića od 9,30 sati, a start je u 10 sati. Živite zdravo – vozite bicikl!

Piše: Ivo Šibalić/Vecernji.hr

#2:    Autor:  snaša Postano:
Odlično !
Zadnji put smo se baš dobro proveli...idemo i ovaj put..

#3:   Re: U nedjelju Večernjakova biciklijada u gradu na Dravi Autor:  mariox Postano:
odlična ideja, još da se riješi neke biciklistička iz smjera višnjevca prema gradu, dolazim, valjda neće biti prevruće

#4:    Autor:  nonblank Postano:
"Beissmann preporučuje svima da sa sobom ponesu bočicu s tekućinom te dekstrozu, grožđice ili energetske pločice koje će im pružiti brzu okrjepu."

svi koji stignu živi do cilja, nudi se dijaliza, osmoza, izmjena krvi i novo srce

#5:   Re: U nedjelju Večernjakova biciklijada u gradu na Dravi Autor:  dbaco Postano:
Beissmann = Bajs Man Laughing

#6:    Autor:  fallen-angel Postano:
a koje su to ulice kojima se vozi, iz ove karte pol tog nisam skontao.

#7:   Re: U nedjelju Večernjakova biciklijada u gradu na Dravi Autor:  evil monkey Postano:
jeeeeeee, ide se na biciklijadu Very Happy

#8:  Important Re: U nedjelju Večernjakova biciklijada u gradu na Dravi Autor:  jasok Postano:
EO PRIGODNA PJESMA Laughing :

http://www.youtube.com/watch?v=46mqCCoxJfA

#9:   Re: U nedjelju Večernjakova biciklijada u gradu na Dravi Autor:  BrunCHI Postano:
joj kud tolko rano... pa kako ću se probuditi tako rano kad sam vani do 5-6-7 ujutro??

#10:    Autor:  empetri Postano:
odi biciklom van itd

#11:   Re: U nedjelju Večernjakova biciklijada u gradu na Dravi Autor:  BrunCHI Postano:
pa i idem biciklom van, ali izlazak od 21.07h zna prilično umoriti, i nekako mi se prilično spava iza toga

#12:    Autor:  malecka Postano:
joj ja bi tak isla//// glupo zdravstveno stanje.... ne smijem jos nikaj radit...

#13:    Autor:  nora Postano:
Bilo baš supeeeer Smile

#14:    Autor:  snaša Postano:
Ja sam se pomalo razočarala..prošle godine je bilo i više ljudi i više sadržaja a da o nagradama i ne govorim..
Samo mi nije jasno kako su najmnogobrojnijoj obitelji dodjelili nagradu od 1000 kn umjesto ljetovanja na moru ? danima se vrtila reklama u eteru a sad?..ma to je garant neka MULJAŽA.
Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » U nedjelju Večernjakova biciklijada u gradu na Dravi

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::