Evo ih opet, Hsp-ovci nam pametuju o gospodarstvu. Ljudi kojima se cijela Hrvatska smijala kada su objavili svoje "antirecesijske mjere", koji nemaju jednog jedino stručnog ekonomistu u timu (valjda je to trebao biti onaj Lamza kojeg su najurili iz bolnice, ali ode on s Matkovićem), čiji je šef uspješno sabotirao 5 godina bilo kakvu stranu investiciju u Osijek, koji nije našao za shodno da se pojavi na satanku s kineskim veleposlanikom, a ostali ga značajniji ljudi politike i gospodarstva Hrvatske zaobilaze u širokom luku...
Piše ovdje, firma radi na pridobivanju sredstava iz IPA-inih fondova. Shvaćam ja da Hsp-ovci ne znaju što to znači, i što su uopće fondovi, ali shvaćam i da ih to posebno ne zanima. Međutim, ako je ukidanje ove firme velika sreća za Hsp i ostale, i ja sam za to. Valjda će "Upravni odjel za gospodarstvo", kako tvrdi Matković, biti taj trust mozgova koji će brinuti o osječkom gospodarstvu. Pogotovo ako Matković bude na čelu grada. To će zasigurno onda biti skup vrhunskih stručnjaka, kao i dosad, čiji će rezultati za gospodarstvo biti spektakularni. Slažem se, ako na nekakvu firmu u gradskom vlasništvu ne prebaciš niti jedan posao ili ovlast, treba ju ukinuti.
Ujedno se nadam da će policija i Državno odvjetništvo otkriti pozadinu prodaje zemljišta u gospodarskoj zoni, tjedan dana prije izbora.