#7:
Autor:
mali_ivica
Postano:
16.04.2009. 20:53
Neimenovani izvor podastro mi je slijedeći telefonski transkript na mail:
06:30
70rupies: (cvrkutajući) Ciao mačkice...
evil monkey: (svinjski) MRŠ Pederčino!
70rupies: (očinski) Ali, jesi li rekla da si moje mače ili ne.
evil monkey: (Sa kratkim uzdahom) Mali danas sam tuđa kurva, danas me nediraj!
70rupies: (čupa se) Ja jebem ti, bolje ti nego netko drugi
evil monkey: Eh, eto kakve kompromise moramo raditi zbog koalicije, sad Sanader dolazi otvoriti Slavonicu a ja, ja sam pušim i dajem, i zato me nitko necjeni.
70rupies: (spremno ko vojnik Wermachta pred juriš na Lenjingrad) Sve za dobrobit stranke!
evil monkey: (Parafrazirajući film Balkanski špijun)Danice, danice, ali si i ti naivna, STRANKA PA TO SAM JA!
70rupies: Jeste, mila priedsjednice, vi ste meni sve!
evil monkey: (gladi rub kreveta) Najvjerniji moj, Mmmmm danas sam raspoložena, mogli bi se pomazit, VEČERAS!!!
70rupies: (pokušavajući razvedriti) Uz takav apetit ćemo dobiti izbore i vladati ovom vukoje... ovaj najliepšim miestom za život.
evil monkey: Posle Bobote!
70rupies: Naravno, mila priedsjednice! Morate na bazene, sietite se Vaše odluke o dieti!
evil monkey: (neposlušno) MARŠ PIČKO, Još mi u lice kažeš da sam debela?! Grrrrrr
70rupies: Opravdano, mila priedsjednice, sutrašnji poviesni događaj zahtieva fit izgled, Pa kako ćete pred kamere sa 90kg i visinom od 1,60m.
evil monkey: (mudro) Mudro zboriš najvierniji, moram skinut višak za sutrašnji dan.
70rupies: (još mudrije) Samo Vi skidajte i skupljate snagu za večeras kada dolazim do vas na posljednji tretman.
evil monkey: (hrabro) Tako je, ovdje bi te moglaaa! Makar završila i pred sudom strasti!
70rupies: (poentira) Njihova nova Osiječka pička je stara vijest!
evil monkey: Zaista, eh nisam bila ovoliko sretna još od sahrane zadnje svekrve...
70rupies: Samo Vi nastavite davat, a ja odoh promicat našu stvar na poznanstva u oglasima glasa slavonije.
evil monkey: (savjetodavno državotvoran) Pamet u glavu, Neželim da mi se javljaju opet neki koji nikad nisu jebali!
70rupies: (blago levitira od sreće) Hoću mila moja priedsjednice! Zdrao!
evil monkey: (žvačući jutarnji sendvić) Zdrao ti oko ispalo!
Saga o seksualnim uslugama u savezu samostalnih sindikata se nastavlja...
Ja se ispričavam korisnicima pošto sam karikirao sa nicknameovima!!!
To je mogao biti bilo tko.
Sam se sebi divim!!!
|