Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Predstavljanje Međunarodnog festivala eksperimentalnog filma

#1:  Great ! Predstavljanje Međunarodnog festivala eksperimentalnog filma
Od 02.12.2005. 15:33 do 03.12.2005. 15:32 (uključivo)
Autor:  Gost Postano:

Povodom obilježavanja Dana grada Osijeka, održat će se u tu čast predstavljanje međunarodnog festivala eksperimentalnog filma i videa / 25fps, u prostorima Galerije Kazamat , u petak i subotu (2. i 3. prosinca).

U dvije večeri bit će prikazana 32 kratkometražna filma u 4 selekcije. Na predstavljanju će biti prisutni i organizatori festivala: Simon Bogojević Narath, Marina Kožul, Mario Kalogjera i Vladislav Knežević koji će publici u vidu kratkog izlaganja prije projekcije nastojati približiti ovu vrstu filmske umjetnosti.

Projekcije započinju u 19 sati, a ulaz je slobodan.

Više o samom projektu i programu pogledajte na Internet stranicama:

www.25fps.hr
www.hdlu-osijek.hr

#2:    Autor:  Bilke Postano:
Gost je napisao/la:
www.hdlu-osijek.hr

Super je stranica. Prvo sam se htio osramotit i pitat gdje je galerija Kazamat, ali na svu sreću ima mapa tamo Wink

#3:    Autor:  Gost Postano:
ovakvih stvari treba osijeku.

#4:    Autor:  Gost Postano:
uvijek se to nekako u osijeku dogodi. uglavnom dosta dugo ne bude ništa i onda odjednom nekoliko stvari u isto vrijeme. u ovom slučaju, osim filmova, tu su i dani darka lukića, što, čini mi se neće biti problem velikom broju ljudi, no meni, eto hoće. i kako sam iskombinirati oboje?
Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Predstavljanje Međunarodnog festivala eksperimentalnog filma

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::