#11:
Autor:
magy
Postano:
24.09.2008. 14:01
Pa mislim da se sve zna u Osijeku ko skim i kako....HDZ PROTIV HDSSB,ostali ce svi se koalirat i postat prijatelji,cak i HSP-SDP,samo da se srusi ta Glavaseva linija,a HDZ opet oce srusiti SDP,mislim da ce izbore dobiti SDP SA PARTNERIMA,..nego me nesta drugo brine,ZAPOCETI RADOVI NA AUTOBUSNOM KOLODVORU,dali je stalo(kako sam pisala prije 10setak dana) prije izbora???lomila se koplja oko dvorane(eto kakva je takva je..al ipak ce je napraviti)a autobusni kolodvor?? opet nesta mora kociti razvoj Osijeka,GTC-AVENUE MAL,odlazi iz Osijeka radi SAPINE I NJEGOVOG ESEKERA kojeg misli graditi pokraj aveue mala na cepinskoj,CISTO HDZ-OVSKI,otjeraj strance da mogu domaci lopovi otvoriti sebi trgovacke centre,i jos 20 primjera koje mi se neda pisati....samo ZNAM JEDNO! NECU SE SELITI NIGDJE (A KAMOLI U RIJEKU..)ostat cu ovdje jel je ovo moj grad,gdje sam rodjena,gdje zivim i gdje cu i umrijeti,a zbog lopova da se selim negdje NE ! SIGURNO NECU,jel lopova ima svagdje pa i u Rijeci(linic,brodogradnja...) Varazdin(Cacic i njegov POS,pola Varazdina gradi njegovih 5-PET firmi...a i Cehok ima putra na ledjima...TAKO DA SAM OVDJE, DI SAM I TU MI JE KAKO JE TAKOJE.. AL JE MOJE!!
|