#7:
tipično
Autor:
chager
Postano:
02.06.2008. 19:54
tako tipično, kako smo svi skupa jadni, pobili bi se tu oko jedne jednostavne stvari, kao što je financiranje održavanja dvorane. pa da pukneš. hvala Bogu da se netko sjetio podijeliti teret financiranja nečeg takvog, a ne da svađama pokazujemo nejedinstvo i da nas i dalje mogu praviti budalama sve skupa. Kad već nije bilo dogovora o gradnji, ajd da bude o održavanju, usput, to izgleda kao dobar trik, posvađaš se, pa Zagreb kaže mi ćemo i da vlada opet kao sve to plati. još bi trebalo da iz Zagreba dođe firma i radi održavanje, pa da i tako jadnu sliku grada još više zas...samo da još nekima dođe odozdo u glavu da nije važno tko ulaže, bitno da vlast daje novac od koga je i uzela, a to smo mi. omjer tko će više dati, pa to nije pijanka pred cajkom, pa se frajerišemo. pretpostavljam da bi naziv nastavna trebao pomoći gradu izdržati financijski održavanje, a sad tko će koga zaposliti, i kome ide dio kolača i hoće li djeca iz Gospića ili zelenog polja dolaziti na tjelesni ili na turistički obilazak osječke nesloge i gluposti, izgleda da je nebitno . bitno da je imamo, da je čitava, i da ostaje gradu na korištenje i održavanje. valjda će netko skontati da je podjela troškova ušteda, a ne uvijek vidjeti priliku da neki sluđeni naši vaše nadigraše i slične gluposti. a zadar me ne brine, lijepo je gledati naše kako igraju u takvoj ludari od atmosfere, još da pod nazivom nastavno turistička i mi dobijemo od premijera i ministara nešto takvo, bilo bi nam svima lakše
|