Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Razgovor s Nelom Kocsis - najboljom glumicom [Osječka televizija] Idite na [1], 2  Sljedeća  :| |:

#1:   Razgovor s Nelom Kocsis - najboljom glumicom [Osječka televi Autor:  OSTV Postano:
Festival glumca, podnaslovljen sa Festival monodrame i komorne scene, posvećen je prije svega glumcu i njegovu stvaralaštvu. Na 15. festivalu žiri, kojega također čine glumci, odlučio je nagradu za najbolju glumicu dodijeliti glumici osječkog HNK, Neli Kocsis za ulogu Mary u predstavi “Sjećanja vode”.

Više informacija; Osječka televizija

#2:    Autor:  kyx Postano:
milf !!! zar ne? Very Happy

#3:    Autor:  Kugla Postano:
Totalno.

#4:    Autor:  Monstrum Postano:
slažem se

#5:    Autor:  Kealan Postano:
Hmmmm, onako....recimo.... Very Happy

#6:    Autor:  greenfairy Postano:
A jeste mi čudni.... Nije niš posebno, ali kruže zanimljive pričice po gradu o njoj.... Meni je osobno puno slađa ova novinarka koja ju je intervjuirala (a nažalost se ne vidi u prilogu)... Al nema veze, navikla sam da se vama muškima svašta sviđa Smile

#7:    Autor:  marrai Postano:
Pa navikli smo da o svakoj boljoj ženskoj kruže neke pričice,ništa novo... Smile još ako je poznata,nema kraja kuloarskim naklapanjima...
btw.Nela je ok,a njezin privatni život je samo njena stvar.

#8:    Autor:  jerko Postano:
a kakve to priče kruže ??? da čujemo..

#9:    Autor:  MissTake Postano:
da, baš i men to zanima
opet nisam in

#10:    Autor:  kopile Postano:
Ja pretpostavljam da su priče da je drolja.

#11:    Autor:  OligofreniDikobrazoid Postano:
kopile je napisao/la:
Ja pretpostavljam da su priče da je drolja.
Baš takve sam ja čuo priče.... Al priče k'o priče, uvijek ih bilo i uvijek će ih biti.....

#12:    Autor:  kopile Postano:
Velika većina glumica su drolje(bar ove mlađe) tako da to nije neko iznenađenje.

#13:    Autor:  tyler_durden Postano:
kopile je napisao/la :
Velika većina glumica su drolje(bar ove mlađe) tako da to nije neko iznenađenje.

A ti si kao neki veliki jebac pa to znas iz vlastitog iskustva ?

#14:    Autor:  zlusch Postano:
Khm... nije li baš upravo Nela sa onim Vušovićem u reklami za Bavariu?

#15:    Autor:  marrai Postano:
zlusch je napisao/la :
Khm... nije li baš upravo Nela sa onim Vušovićem u reklami za Bavariu?

Da,ona je Smile bila je i u reklami za Max tv,ma ima je sve više i neka,žena ima blizu 40.
i sjajno izgleda,zašto bi ju gledali samo u HNK...hehe.

A kakva je tek bombica u predstavi sa Histrionima,ajmeeee Laughing
Osijek031.com » Vijesti » Razgovor s Nelom Kocsis - najboljom glumicom [Osječka televizija] Idite na [1], 2  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::