#7:
Re: Zbog 2,5 mil. kuna duga na pomolu i smjena intendanta
Autor:
Lyndon
Postano:
15.05.2008. 21:54
Gledaj vamo,taj slavonac dobre stvari priča,jer ili radi tamo ili je upućen u stvari,vi ostali pojma nemate. točnije držite se novina.Isuse Hriste!!prvo ovaj debilizam o goszujućim glumcima,aaaargggggggggghhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!koji će debil imati u stalnoj postavi gostujuće glumce,oni imaju ugovor za odrediti broj prectava i nakon toga ide b poztava,tj naši.. ne može se krast pa sio mare,kaad se nema šta krast.trebao je podavati otkaze,možete li to napraviti svom legi?nije za tržište,bolestan je?ima tri kredita?obitelj?bla bla bla?studirali ste zajedno?kod istog profa?.da da,treba privatizirati,tako je ,kazalište sa četrsto stolica,lova do krova,više para nego na vembliju,dolazit će krema svaki vikend nema šta.znaš ta treba pucat u pishu svakom ko lupi da kazalište treba privatizirati i to u gradu od pedeset stanovnika, politika i kazalište uvijek idu ruku pod ruku,ono je pokazatelj moći,stege,slobode govora,mjerilo demokratzije,uvijek će u postkomunističkim zemljama biti tako,da redzimiram,intedant je tamo gdje je zbog lošeg vođenja poslova,a loše je vodio jer malo ljudi ima što umjetnici i poduzetnici jesu.pogledajte samo Jozu iz glazbene,čovijek čuda stvara.ma svi su loši,svi ste loši ,pojma nemate 9osim slavonca,ako je slavonac,osim ovog za bivšeg intedanta,prerijski pas baš ne grize nazad,vergla on dosta is bizobanjom,molim vas nemojte komentirat nešto u što niste upućeni,a da ne završite s :::bar tako mislim,meni se čini,glup sam.radite to uvijek,radite i sad,nemojte to radiiti,internet, je fora,forumi su fora,plus ovo samo voltaren retard može komenirati,uključujući, u pravu si,točno tako,baš je, i varijacije.uglavnom krivi su i biti će povrijeđeni.
|