#4:
Autor:
Ingo
Postano:
04.05.2008. 21:33
naka,treba im dati po p...., imaju veca prava od nas hrvata(barem tu u gradu vukovaru, a i u okolici) pitam vas tko je nas branio i stito 1991.? i onda su imali veca prava od nas hrvata, ma treba im pokazati da i hrvati znaju "da biju" mamu im je...
|
gledaj ... to sto oni imaju veca prava od nas hrvata nije njihova greska, nego nasa ... onih koje si birao kad si otisao zaokruziti listic. zasto svog gnjev ne usmjeris prema pravom krivcu ? sanaderu i HDZu koji im je dao sva ta prava, prema tudjamnu koji ih je sve amnestirao ? ... koji qrac su oni krivi sto IMAJU veca prava ? nisu ih oni oteli. oni su izgubili u ratu, i mi smo propustili priliku da ih nemamo vise. mi smo propustili da se rjesimo srpskog problema jednom za uvijek. Ne, mi njima gradimo kuce i dajemo im poslove.
ne mogu vjerovati da se ovima aplaudira. na stranu srbi i sranja koja su radila, ali ja ne zelim zivjeti u drzavi gdje si jedna navijacka skupina, huligani, daju za pravo rjesavati probleme u drzavvi nasiljem.
to je banana drzava, nesigurna drzava, drzava bez buducnosti.
danas ce njihov cilj biti srbi koji hoce osnovati neku svoju udrugu, a sutra ce to biti crnci, kinezi, pederi, hrvati koji ne izgledaju lijepo ...
ovakva 'dogadjanja' naroda su iskljucivo srpski izum ... i ma koliko se mi trudili 'prezirati' srbe i govoriti da su oni ovakvi ili onakvi, mi smo jednaki i jos gori. jer oni se ne stide svog primitivizma i kazu mi smo takvi ... a mi hrvati balimo kako pripadamo europi, a mentalitet nam je duboko ubalkanjen.
i pola vas koji ste isli raditi tamo sranja, cim cujete prva dva takta cece skacete ko klokani i sirite ruke ...
Zadnja promjena: Ingo; 04.05.2008. 21:42; ukupno mijenjano 1 put.
|