Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Osječka majica, doprinos dugoročnom projektu brandiranja grada! [Osječka televizija] Idite na [1], 2  Sljedeća  :| |:

#1:   Osječka majica, doprinos dugoročnom projektu brandiranja gra Autor:  OSTV Postano:
Majicu, koja je danas odabrana u Školi za tekstil, dizajn i primjenjenu umjetnost, trebali bi ubuduće nositi osječki turisti svojim kućama. Riječ je o pobjedničkom uratku, izabranom u nizu ponuđenih motiva i rješenja koja su dali učenici Škole za tekstil, primijenjenu umjetnost i dizajn. Riječ je o radu Drage Stojakovića iz 4b. Drugo mjesto pripalo je Mateju Bosniću, a treće Maji Orlovčić. Uručenje nagrada za najbolje radove bit će upriličeno 8. svibnja na Dan škole, a prvonagrađena majica ići će uskoro i u tisak. Majica s vizurom grada, učenički je doprinos dugoročnom projektu brandiranju Osijeka.

Više informacija; Osječka televizija

#2:    Autor:  tonya Postano:
Bravo Drago! Wink

#3:    Autor:  MissTake Postano:
eeeem zar ne bi trebala katedrala ilitiga crkva sv. petra i pavla biti desno od hotela osijek

#4:    Autor:  Miss K Postano:
Ah, jednostavan dizajn je često i najupečatljiviji. Sviđa mi se. Cool

MissTake je napisao/la:
eeeem zar ne bi trebala katedrala ilitiga crkva sv. petra i pavla biti desno od hotela osijek

Možda je fotografija gledana u ogledalu? Wink

#5:   Re: Osječka majica, doprinos dugoročnom projektu brandiranja Autor:  non plus ultra Postano:
Možda su ipak trebali nekako ubaciti i pješački most...

#6:    Autor:  MissTake Postano:
pa pješački je krajnje lijevo

ovaj kao najmanji vrh

#7:    Autor:  Poppy Postano:
I mi svog Viktora Dragu imamo! Wink

#8:    Autor:  non plus ultra Postano:
MissTake je napisao/la :
pa pješački je krajnje lijevo

ovaj kao najmanji vrh

Da, ali to znamo ti i ja...

#9:    Autor:  diva Postano:
Ja mislila da je EKG nalaz, Idea ...ne znam kakvu bi dijagnozu na osnovu ovog dizajna dao jedan kardiolog, Question ali se nadam da će Srce Grada Osijeka zdravije kucati Wink

#10:    Autor:  100ja Postano:
zahvaljujem na potpori, mislim da će majica zaista biti kvalitetan brend našeg grada. Čestitam također drugoplasiranom Mateju, i trećeplasiranoj Maji - BRAVO!
Pozdrav,
Drago Stojaković

#11:    Autor:  MissTake Postano:
dragi drago
ajd kako ti katedrala može biti lijevo od hotela osijek

#12:    Autor:  ajwar Postano:
MissTake je napisao/la :
dragi drago

recimo ako negledaš odakle ti gledaš! npr. iz smjera bosutskog naselja(primijenjena škola).
malo mašte Wink

#13:    Autor:  Poppy Postano:
ajwar je napisao/la :
MissTake je napisao/la :
dragi drago

recimo ako negledaš odakle ti gledaš! npr. iz smjera bosutskog naselja(primijenjena škola).
malo mašte Wink

da, ali ovakvi pojednostavljeni crteži se inače rade od nekog prepoznatljivog pogleda

#14:    Autor:  MissTake Postano:
baš to sam htjela napisati
onda možeš slobodno i iz retfale napraviti pogled...

ako gledaš osijek na taj način uvijek je povezan sa promenadom

#15:    Autor:  mikimegacar Postano:
ja cu kupit odma 3-4 pa na more....napokon jedan prepoznatljiv simbol i super ideja...
Osijek031.com » Vijesti » Osječka majica, doprinos dugoročnom projektu brandiranja grada! [Osječka televizija] Idite na [1], 2  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::