#8:
Autor:
monkeyhouse
Postano:
06.03.2008. 10:20
pa, narode svaka vam čast.
stvarno ste me natjerali da se sramim kad se sjetim koliko puta se zakačih s nekim, tko je ismijavao plitki, šupljoglavi mentalitet osječkih "seljobera". stvarno ispadne da živim na marsu, kad opisujem osijek kao kulturni grad i njegove stanovnike kao ljude stnovitog stupnja duhovnosti, koji su i sekundu socijalno osvješteni.
a ono, na moje zgražanje, čangrizavi mapeti, koji samo znaju pljuvati i politizirati.
pa jel nekom od vas dičnih kritičara palo na pamet, da te nesretne kosilice nisu veliko zlo ???????
šta ima loše u tome da netko smatra i da seljaci imaju pravo na uljuđeni život?
i šta ako se netko veseli i jednoj sitnici, kao što je kosilici i k tomu ju još zna i upotrijebiti na dobrobit svoje zajednice?
aj malo da čujem šta ima lošega u tome da se da malo sadržaja u seoskim općinama (al i u gradskim MO)? šta ima lošeg u tome da se ljudi nađu malo na lijepo uredno pokošenom igralištu, borave malo na zraku i malo se podivane?????
jel bolja alternativa sjedenje u bircu il' okupljanja huligana koji zbog nedostatka sadržaja ili zbog neznanja, umjesto nečega pametnijeg otimaju bakicama torbice i maltretiraju djecu po sijenjaku
zaista mi je potrebno vjerovati da ovdje žive ljudi puno šireg svjetonazora, zato ću uzeti da ste vi ovdje nablebetali gomilu nepromišljenih gluposti.
i eto jedan prijedlo, aj malo, čisto da si proširite vidike, prođite ovim našim krajem, zađite malo u ta naša sela, možda malo kulture uredno pokošenih trvanjaka pred kućom pomogne i vama da otkrijete da osim politikanstva ima i drugih stvari u životu
|