Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Besplatno u kino! Idite na [1], 2  Sljedeća  :| |:

#1:   Besplatno u kino!
02.03.2008. 11:01
Autor:  Nandino Postano:

Svi koji se najkasnije do 15:30 sati u nedjelju 2. ožujka 2008., odnosno do popunjenja zakupljenih kapaciteta prijave ovdje, besplatno će istoga dana moći pogledati neki od filmova s repertoara osječkih kina, zahvaljujući inicijativi osječkog ogranka HNS-a. Stoga, požurite i prijavite se!

Zadnja promjena: Nandino; 01.03.2008. 21:02; ukupno mijenjano 1 put.

#2:    Autor:  DonQuijote Postano:
još da neka druga stranka istovremeno dijeli kokice i sokove... Very Happy

#3:    Autor:  nake_rado Postano:
DonQuijote je napisao/la:
još da neka druga stranka istovremeno dijeli kokice i sokove... Very Happy

osijek031.com smile
jab se mogo prijavit nisam predugo bio u kinu Very Happy

#4:    Autor:  žak Postano:
Eto vratio se s kino predstave. Hvala HNS-u.. Laughing

#5:    Autor:  sale car Postano:
žak je napisao/la :

zašto hvala HNS-u???... Tu kartu si ti skupo platio isto kao što sam ju i ja platio koji nisam bio u kinu i svi ostali osječani.... Sva ta njihova dupeulizivačka sranja skupo plaća narod... sramota...

#6:    Autor:  gaap Postano:
... je napisao/la:
žak je napisao/la :

zašto hvala HNS-u???... Tu kartu si ti skupo platio isto kao što sam ju i ja platio koji nisam bio u kinu i svi ostali osječani.... Sva ta njihova dupeulizivačka sranja skupo plaća narod... sramota...

istina.... šteta što se vrdoljak ovako kompromitira

#7:   NETKO NEŠTO Autor:  Alchemist Postano:
gaap je napisao/la :
... je napisao/la:
žak je napisao/la :

istina.... šteta što se vrdoljak ovako kompromitira

JA SAM IŠAO I PROŠLE GODINE U KINO KADA SU ISTO TU AKCIJU IMALI MLADI HNS-A TAKO DA JE OVO NEŠTO ZA ČEGA SE KONKRETNO ZALAŽU I MISLIM DA JE TO U REDU, JER JE ZBUILJA PREVIŠE 20KN ZA KINO.

#8:    Autor:  tonya Postano:
Alchemist je napisao/la:
JA SAM IŠAO I PROŠLE GODINE U KINO KADA SU ISTO TU AKCIJU IMALI MLADI HNS-A TAKO DA JE OVO NEŠTO ZA ČEGA SE KONKRETNO ZALAŽU I MISLIM DA JE TO U REDU, JER JE ZBUILJA PREVIŠE 20KN ZA KINO.

20 kuna je previše za kino? Shocked

#9:    Autor:  žak Postano:
Ha čuj, ja + još jedna osoba = 40, 00 kn + kokice, špice, kola, jana i što već tradicionalno ide uz kino ispadne 60,00 kn.. To su mi 3 filma skinuta sa max -adsla- ili ne znam koilko posuđenih u video klubu... Uglavnom meni je puno dati tu lovu..

#10:    Autor:  sale car Postano:
... pa zar bi ti da kino košta deset kn... i još da dobiješ kokice i coca - colu na ulazu???...

20 kn je sasvim relna cijena za kino... a sada ako je tebi teško odvojiti toliko novaca onda nemoj ići...

#11:    Autor:  Poppy Postano:
slažem se da 20 kuna nije puno... pogotovo ako si studirao u Zgb. gdje em je cijena karte viša, em ti one kokice naplaćuju ko suvo zlato, a ne može čovjek da im odoli. a kod nas još imaš i onu šparnu srijedu... uostalom žak, zar uvijek ti plaćaš curi kino?! ako je tako, odma ju ostavi. Wink

#12:    Autor:  heart3 Postano:
potpuno se slažem da 20 kuna nije puno,pogotovo za ljubitelje kina i filmova...ima svakakvih fonancijskih situacija,no netko je u mogućnosti,a netko nije...kao i u svemu...nitko ne traži da idete svaki tjedan u kino...zar bi da vam netko sve na tacni ponudi?? snađite se malo...to je bit života... ;-)

#13:    Autor:  aethur Postano:
heart3 je napisao/la:
snađite se malo...to je bit života... ;-)

a neki su cijeli životni vijek to pokušavali shvatiti, a ti to tako iz rukava izbaciš?

#14:    Autor:  heart3 Postano:
aethur je napisao/la:
a neki su cijeli životni vijek to pokušavali shvatiti, a ti to tako iz rukava izbaciš?

čuj....tko zna,zna...tko ne zna...2! Laughing

#15:    Autor:  Alchemist Postano:
... je napisao/la:
... pa zar bi ti da kino košta deset kn... i još da dobiješ kokice i coca - colu na ulazu???...

20 kn je sasvim relna cijena za kino... a sada ako je tebi teško odvojiti toliko novaca onda nemoj ići...

nije problem u 20kn nego je problem u marketingu i mladima koji će dati i 10 puta više na opijanja u provmenadi!!
a ovako je to pristupačnije i sa 20kn dobiješ kino, kokice i kolu što je svima prihvatljivo.
a uostalo ima ljudi koji si kino baš i ne mogu priuštiti i nažalost nisu svi u stanju reči "Pih 20kn" kada od jedne plaće živi cijela obitelj koja naravno nije ni približna statističkoj prosječnoj.
]
Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Besplatno u kino! Idite na [1], 2  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::