Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Radio reality: Papak prestaje pušiti

#1:   Radio reality: Papak prestaje pušiti Autor:  Roko Postano:
Radio Plus jučer je započeo s emitiranjem zanimljivog reality show-a kojeg su nazvali ''Papak prestaje pušiti''. Zapravo radi se o čvrstoj odluci njihovog voditelja Maria Ivezića da se skine s ove loše navike. To sve i ne bi bilo toliko čudno, da organizatori nisu osmislili neobičan koncept Marijevog odvikavanja, koji će se svakodnevno emitirati u eteru.

Papak je, kako i sam priznaje, postao Mario, a tijekom idućih 60 dana slušatelji će moći uživo slušati njegovu paniku, nervozu, kidanje kose i zakontica i sve ostale popratne pojave vezane uz prestanak pušenja.

Mario će svakodnevno nositi uređaj za snimanje i trenutcima slabosti slušateljima objašnjavati što mu se događa, kroz šta prolazi, ali i gdje se nalazi.

Osim toga, Radio Plus poziva sve zainteresirane, točnije one koji se ne tresu ukoliko ne zapale uz jutarnju kavicu, ali i one okorjele pušače žutih prstiju, da se uključe u projekt ''Osijek-zdravi grad'' i podrže sve u borbi protiv pušenja.

Roko Feler

#2:    Autor:  Circa Postano:
Jel prestao pušiti?

#3:    Autor:  MissTake Postano:
fuck
suosjećam
ne znam kako bi meni bilo da moram na 60 dana ostaviti se luka...

aaaaaaaaaa

#4:    Autor:  nake_rado Postano:
a zamisli bez bureka 60 dana

#5:    Autor:  MissTake Postano:
to se ne zamišlja

#6:    Autor:  Circa Postano:
Jel prestao pušiti?

#7:    Autor:  MissTake Postano:
umjesto rizle sad zavija sarmu

#8:    Autor:  aethur Postano:
ja od sutra prestajem pušiti
možda