Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Inspekcija u kafićima

#1:  Warning ! Inspekcija u kafićima Autor:  Gemi Postano:
Figaro, Wimbledon i Luna sjećate li se? To su kafići koji su zatvoreni zbog nepridržavanja radnog vremena...

Uskoro možemo očekivati još neke izmjene u noćnom životu našeg grada. Naime zbog učestalih dojava o buci u pojedinim kafićima, Gospodarska inspekcija odlučila je u pohode poslati inspekciju u nazor ugostiteljskih objekata. Neki od kafića vjerojatno će zatvoriti kao i prošle godine.

Tek ilustracije radi, u prošloj godini obavljeno je 1374 nadzora, a oni koji su prekoračili radno vrijeme, zapečaćeni su na 30 dana. "To je uobičajena procedura, ali i opomena vlasnicima kafića kako se prekršaj ne bi ponovio", pojasnila je pročelnica osječke područne jedinice Državnoga inspektorata Vesela Jezerčić.

#2:    Autor:  Leteci mungos Postano:
Luna zatvorena?! Proslu subotu je radila.

#3:    Autor:  Gemi Postano:
To je bilo prosle godine...pise "sjecate li se?" Smile

#4:    Autor:  Leteci mungos Postano:
Ahaaa... I Valosh su bili zatvorili zbog slicnih djidja...

#5:    Autor:  toni Postano:
neko je bio pricao da su i voodoo zatvorili zbog istoga vishe puta... Smile

#6:    Autor:  Alana Bates Postano:
I Valentino, i Misano... i još more njih...

#7:    Autor:  Bilke Postano:
Izgleda da nije velika kazna.
Ma tko ce to kontrolirati. Milsim da se tu ne moze biti striktan u propisima.

#8:    Autor:  gaap Postano:
da voodoo zatvoren. jeiga...

#9:    Autor:  goose Postano:
načuh to za voodoo....svi u kujcu zbog toga...ajd kao i ja isto...iako ne idem tamo...hihi

treba q i takva šminkerska okupljališta zatvoriti

#10:    Autor:  Leteci mungos Postano:
@goose, malo cudno i glupo razmisljanje. Ono, neka meni crkne krava, ali nek susjedu crknu dvije.

Ne treba nista zatvarati, ovdje u sukobu nisu razlicite skupine usnih bubnjica (bolje da je sto vise razlicitih birtija - barem nece cobani i agresivci zalaziti u one u kojima sam ja), vec usni bubnjici i cudoredni izdrkatori, nadrkanci kojima sve smeta i sl.
Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Inspekcija u kafićima

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::