Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Rasprodaja kostima u HNK-u!

#1:   Rasprodaja kostima u HNK-u! Autor:  Leon Postano:
Mnogi Osječani koji se odluče posjetiti osječko Hrvatsko narodno kazalište, vrijeme će karnevala moći dočekati odjeveni u posebne kostime. Naime, prema riječima Vladimira Hama, glasnogovornika osječkog HNK, u četvrtak (24. siječnja), petak (25. siječnja) od 9 do 18 sati te u subotu (26. siječnja) od 9 do 13 sati, u donjem ulaznom foajeu kazališta Osječanima će na prodaju biti ponuđeni iznimno vrijedni kostimi.

- S obzirom na to da je potražnja sugrađana za kazališnim kostimima sve veća, naročito u karnevalsko vrijeme, odlučili smo u prodaju pustiti kostime korištene u predstavama koje su prije nekoliko godine skinute s repertoara. Riječ je o vrlo raskošnim i vrijednim kostimima, čija će cijena, ovisno o izgledu, tipu te stanju u kojem se kostim nalazi, biti 50, 100 i 200 kuna, rekao je Ham, dodavši kako će, primjerice, jedna raskošna, stilska krinolina koštati 200 kuna, obična haljina 100, a bluza 50 kuna.

- Kostimi su trenutno na prodaju, a o mogućnosti njihova iznajmljivanja odlučit ćemo nakon završetka ovog prodajnog dijela. Naime, cijena najma obično je bila oko 100 kuna, što prodaju čini još atraktivnijom, s obzirom na to da je sada za gotovo istu cijenu kostim moguće dobiti u trajno vlasništvo, objasnio je Vladimir Ham.

Napomenuo je kako kostima ima u svim veličinama, tako da nitko neće ostati uskraćen, a neki od njih su zaista raskošni jer su rađeni za velike produkcije poput opera.

Autorica: Biljana Božić/Glas-Slavonije.hr
Foto: hnk-osijek.hr

#2:    Autor:  Circa Postano:
Ja se ponovio danas!!!

osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile

#3:    Autor:  MissTake Postano:
ma prekrasan si

#4:    Autor:  tonya Postano:
Daj stavi fotku, moooolim te! osijek031.com smile

#5:    Autor:  gaap Postano:
ko cigo koji konjima trguje na balkanu 1936. ćeš izgledat

#6:    Autor:  aethur Postano:
gaap je napisao/la:
ko cigo koji konjima trguje na balkanu 1936. ćeš izgledat

ma ti si ljubomora što si dok je on kupovao morao braniti svoje pravo na slobodu...

#7:    Autor:  Circa Postano:
Evo odjelce. Za sto čuna ga je šteta nemat...
Ide i kravata na kojoj je uzorak od onih starih bicikala s velikim prednjim kotacem...

#8:    Autor:  gaap Postano:
patike te otvaraju u licu

#9:    Autor:  Circa Postano:
gaap je napisao/la:
patike te otvaraju u licu

To su mi pancerice

#10:    Autor:  Leteci mungos Postano:
Dobro, a kad ce fotka u kostimu?!

;-)

#11:    Autor:  Circa Postano:
Leteci mungos je napisao/la:
Dobro, a kad ce fotka u kostimu?!
;-)

To je ono kao kad se Fata umulja ruckom i kaze Muji: "Vidi Mujo izgledam ko svinja", a Mujo kaze: "Jeste bome, a jos si se i umuljala"

#12:    Autor:  MissTake Postano:
što mene pale te tvoje šiške
mmm

#13:    Autor:  Aquarius Postano:
Vidio sam te danas kad si birao taj kostim Circa.
Meni je trebalo barem pola sata da nađem nešto što nije skrojeno za patuljke.
Što god sam probao sve mi je bilo malo.

#14:    Autor:  tonya Postano:
A Circi patuljku 'lače predugačkeeee... osijek031.com smile

#15:    Autor:  MissTake Postano:
lol, bolje da ovaj podatak nije objavljen
Osijek031.com » Vijesti » Rasprodaja kostima u HNK-u!

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::