Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Izložba fotografija Samira Kurtagića

#1:   Izložba fotografija Samira Kurtagića
11.01.2008. 18:00
Autor:  Nandino Postano:

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek (Europske avenije 24) u petak 11. siječnja 2008. otvara izložbu fotografija Samira Kurtagića. Izložbu će u 18:00 sati otvoriti ravnatelj GISKO-a prof. Dragutin Katalenac.

Samir Kurtagić rođen je 20. siječnja 1974. godine u Osijeku. Fotografijom se bavi nešto više od dvije godine. Izlagao je na više međunarodnih izložbi. Na Vinkovačkom salonu fotografije osvojio je prvo mjesto, drugo mjesto na XIII. izložbi fotografije autora Osječko-baranjske županije te nekoliko pohvala i diploma. Aktivan je i djeluje u Fotoklubu Osijek.

Pogledajte i fotografije Samira Kurtagića objavljene na portalu Osijek031.com: Samir

Foto: Samir Kurtagić

#2:    Autor:  lukko Postano:
Dečko ima odlične fotke. Bolje fotke i više njih su na:
http://photo.net/photos/samir

#3:    Autor:  Circa Postano:
Samire, jel ti fotkaš iz ruke?

#4:    Autor:  koko Postano:
meni osobno jedan od najdražih osječkih fotografa!
ću da svratim u GISKO! osijek031.com smile

#5:    Autor:  muvifrik Postano:
A i lijep je!

#6:    Autor:  Poppy Postano:
muvifrik je napisao/la:
A i lijep je!

Samire nije ti fora! osijek031.com smile

#7:    Autor:  muvifrik Postano:
Nije Samir, to sam ja!

#8:    Autor:  sheila Postano:
bila vidla...lijepo,nažalost premalo slika i premalo ljudi,pa nisam imala dojam izložbe...al ok

#9:    Autor:  kent_slip Postano:
sheila je napisao/la :
bila vidla...lijepo,nažalost premalo slika i premalo ljudi,pa nisam imala dojam izložbe...al ok

slazem se

#10:    Autor:  ivan008 Postano:
Do kada traje izložba? mogao bih sutra navratiti...

#11:    Autor:  ruana Postano:
kako je dobar fotograf tako su dobre i fotografije

#12:    Autor:  snaša Postano:
Jako lijepe fotke...
Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Izložba fotografija Samira Kurtagića

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::