Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Inovacija Osječanina Davora Kezića za zaboravljive vozače Idite na Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, [7]  :| |:

#91:    Autor:  puki Postano:
8 je napisao/la:
Ne znam, pogledaj hr.soc.grad.vinkurci, tamo su svi pismeni, a nitko ne piše pravilno. Wink

Kužiš?

hm...ovo je vrijedjanje, a maloprije si rekao da ne treba brzati u zaključcima...hm...

#92:    Autor:  Alana Bates Postano:
8 je ipak u nečemu u pravu oko VinKURČANA, ali mislim da si nismo toliko dobri da bih otkrivala u čemu...

#93:    Autor:  fatcat Postano:
Nepravedna kritika je cesto prikriveni kompliment.
Napisite to na ogledalo i procitajte svako jutro naglas tri puta... dr. fatcat

#94:    Autor:  puki Postano:
ispricavam se 8 ovim putem, malo sam napet ovih dana(ispiti i takto), pa pogresno protumacavam izjave.

#95:    Autor:  8 Postano:
puki je napisao/la:
ispricavam se 8 ovim putem

Ma nemaš mi se zašto ispričavati, mi smo tu svi super i kad se ne slažemo... Smile

Ljudi smo, dogovorit ćemo se...

Živijooo Exclamation

#96:    Autor:  8 Postano:
fatcat je napisao/la:
Nepravedna kritika je cesto prikriveni kompliment.

Je, da, sad sam tek vidio. Obrnuta psihologija.
Samo, čovjek od toga popizdi nakog dužeg vremena. Smile

#97:   Re: Inovacija Osječanina Davora Kezića za zaboravljive vozač Autor:  steam Postano:

#98:   Re: Inovacija Osječanina Davora Kezića za zaboravljive vozač Autor:  steam Postano:
Osijek031.com » Vijesti » Inovacija Osječanina Davora Kezića za zaboravljive vozače Idite na Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, [7]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 7 / 7.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::