Jesi prostudirao udžbenike iz psihijatrije i sve poremećaje? Osobno nisam, ali znam da je homoseksualnost odavno uklonjena s popisa psihijatrijskih poremećaja.
|
Nekako mi je u sjećanju ostala priča (urbani mit možda) da se 70 i neke godine prošlog stoljeća, skupilo par doktora i psihijatara u SAD-u i donjelo zaključak da homoseksualnost nije psihijatrijski poremećaj. Ono tipa, u ponedjeljak je bila poremećaj, a od utorka pa za vijeke vjekova više nije
Ova usporedba s nekrofilijom i pedofilijom totalni je promašaj. Ne vidim kako to da netko želi imati spolni odnos s djetetom od 5 godina može imati sličnosti sa spolnim odnosom dvaju odraslih muškaraca ili dvije odrasle žene koje znaju što rade i pristaju na taj odnos.
|
U redu, ajmo onda ovakav primjer: incest. Imaš npr baku koja se zaljubi u unuka (koji je punoljetan) i koji se isto tako zaljubi u baku. Dakle, obadvoje odrasli, vole se, ne mogu jedno bez drugoga (ovo čak nisam ni izmislio, nego gledao jednom davno u Jerry Springer Show-u

). I što ćemo sad s njima? Za sada su takvi odnosi zakonom zabranjeni (kao što su to nekad bili i homoseksualni). Možda će se opet jednog ponedjeljka, negdje na nekom mjestu okupiti doktori i zakonodavci i odlučiti da od utorka to više ne bude zabranjeno. Onda će nam "liberalne" zemlje doći prodavati demokraciju i učit nas kako je incestno ponašanje sasvim normalno i ljudi su se eto rodili s time, zaljubili se, ne mogu protiv svojih osjećaja bla bla. Bilo koji argument koji vrijedi sada za homoseksualce, u budućnosti bi mogao vrijediti i za incestoidne osobe.
Sad bi se netko mogao napravit pametan pa mi odgovoriti; "ali čekaj... pa postoji valjani razlog zašto je incest zabranjen, čak i zakonom: postoji velika vjerojatnost da će potomci takvih veza biti hendikepirani u ovom ili onom smislu. A i smrtnost novorođenčadi je velika. Da, to mora biti pravi razlog zašto je incest zabranjen!"
Ali nakon toga, ne treba dugo mozgati da se zaključi i da je homoseksualizam "leglo" i "rasadnik" raznih bolesti, mnogi smatraju i izvorištem kuge 20. stoljeća (side) pa to homoseksualce nije spriječilo da danas čak imaju i veća prava od heteroseksualaca (da da). Lobi je to sve, židovski i pederski koji vlada svijetom
Uglavnom, ovo su vječne, nepresušne teme, kao i teme o ustašama i partizanima