#100:
Autor:
Duminske Trake
Postano:
25.04.2011. 0:01
Ma tom Boostu je uzalud išta reći,on živi u negdje 13. stoljeću i čuva ovce. Ovo je 21. stoljeće i ovo je način na koji se ljudi zabavljaju i opuštaju,onih loših iznimki ima svuda i glupo se i osvrtati na njih.
U subotu sam obišao i Tvrđu i party i reći ću samo ovo: u Bastionu sam vidio HRPU skoro golih maloljetnica koje su bile pijane ko ćuskije i VRLO,vrlo oskudno odjevene...a malo koja od njih ima 18 godina,ma ako imaju i 17 to je pitanje. Dakle ono,takve balavice mogu prkosit kur.. a Playboy party je bezveze? Ne znam,golotinje jednostavno ima posvuda i što se mene tiče boli me briga,ako ću zjakat zjakat ću,ako ne onda ću gledat svoja posla.
Poslije toga sam otišao na party i mogu reći da je bio dobar,bilo je lijepo vidjeti puno poznatih starih lica s partya...i moram naglasiti da sam čak i pomalo razočaran sa tim hostesama i go go plesačicama jer ono što sam prije toga vidio u Bastionu je bilo puno izazovnije. Hostese su što se mene tiče srednja žalost,a neke i žalost,a plesačice su mogle biti i razgolićenije jel.
Eto to je moje mišljenje,svuda je bilo i pijano i nasmijano i svakakvo i drago mi je što nigdje nisam vidio nikakav eksces niti tučnjavu ni nikakvu delikvenciju. Da,može se dogodit da i subota prođe relativno mirno i bez gluposti,možda su ljudi bili skulirani jer je ipak Uskrs ali nije bitno,meni je bilo super,a vjerujem da je i većini ostalih ljudi bilo isto jednako dobro.
Tako da...molim ove turbočistunce da ubuduće ne ulaze u besmislene rasprave s nama koji se znamo zabaviti na normalan način i bez razbijanja a ako vam smeta to što tu i tamo nekoj curi ispadne dupence...zažmirite,pomolite se i stfu.
|