svaka cast na ovakvom razmišljanju...no ocito je takvih kao ti jako malo....
jer vecina cim završi fakultet...misle da su uhvatili boga za jaja...i vec se vide u nekom uredu pred kompom...a na monitoru profil na fejsu...
no dobro...evo tebi par kikaca za ovakvo razmišljanje...
no da se vratim na temu...
kad se vec tu uspoređuje tko je pametniji...onaj sa fakultetom ili bez...
odnosno...cini mi se da je tu veca poanta...cije govno manje smrdi...
s obzirom da sam ja jedan od onih koji nisu završili fakultet...mogu samo reci da sam izuzetno zadovoljan tom cinjenicom....
jer kad pogledam da je moja placa sa srednjm školom...manja za punih 2 iljade kuna...od one place koje proma doktor opce prakse....
mogu reći da žali bože svega onog truda i svih ostalih stresova i stotinu ostalih picki materina...što je netko morao proci....plus još ako uzmemo u obzir da je taj doktor uvijek na listi za odstrijel...jer više od 3 i pol miliona Rvata jedva ceka da razapnu nekog doktora u slucaju da nešto pogriješi....
ja za tu razliku od 2 iljade kuna...ne bi završio fakultet ni da me puškom tjeraju....
...to je samo jedan primjer.....razlike...
a kad bi išao se uspoređivati sa profesorima....vjerujem da bi svi profesori bolje radili moj posao nego se svaki dan jebavali sa glupom balavurdijom...
tako da gospodo draga....bili vi obrazovani ili ne....morate biti svjesni da se živi samo od novaca....a sa diplomom si možete obrisati samo guzicu...i to vjerovali ili ne...samo jednom....