Dragi moj, daleko sam ja od neobrazovanog. Nisam nikada probala niti jedan oblik droge, niti ću ikada, ali sam jako dobro upućena u sve to i to vjerujem puno, puno bolje nego velika većina onih koji to redovito konzumiraju. Osobno znam dosta narkomana i često sam u kontaktu s njima, a često posjećujem i komune.
Normalno da postoje ljudi koji su probali travu i prestali s tim i danas su normalni. Kao što postoje ljudi koji su probali alkohol i više ga nikada nisu konzumirali. Jednako i za cigarete. Jednako i za druge oblike droge. Ali činjenica je da postoje i ljudi koji su ovisni o marihuani, ljudi koji su u komuni zbog ovisnosti o marihuani, ljudi koji su nakon marihuane probali nešto jače, koji su se navukli na herion ili ne znam ni ja šta sve ne. I činjenica je da marihuana ima i svoje štetne poslijedice.(ali je isto kao i npr. s alkoholom, ako prestaneš na vrijeme, tijelo će se oporaviti). Zato se ne mogu složiti s nekim tko priča da je marihuana lijek, a ako si čitao moje postove onda si mogao lijepo pročitati da je to ono što mi najviše smeta. Nisam ja neka primitivna osoba koja ima predrasude, nego su droge, alkohol i pušenje nešto što jednostavno ne podržavam. Ako sam zbog toga, glupa, neobrazovana, ograničena i ne znam šta si sve napisao za mene, onda ok. Ali ne razumijem zašto si ugrožavati zdravlje zbog trenutka ugode. Nije li ljepše pojesti čokoladu, prošetati s dečkom/curom, pogledati dobar film, pročitati dobru knjigu,baviti se sportom, provesti vrijeme s prijateljima, pomoći nekome kome je pomoć potrebna... Meni se osobno taj osjećaj sviđa puno više.