Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Đorđe Balašević i Kao rani mraz: karte su raspradane! + [ponuda i potražnja ulaznica] Idite na Prethodna  1, 2, 3 ... 6, [7], 8 ... 10, 11, 12  Sljedeća  :| |:

#91:    Autor:  JuraOS Postano:
Još se uvijek traže dvije kare za sjedenje ( zamjena sa stajanjem) pa ako je netko spreman na razmjenu nek javi na pm

#92:   Re: Đorđe Balašević i Kao rani mraz: karte su raspradane! + [ponuda i potražnja ulaznica] Autor:  naopakabajka Postano:
mjenjam tri karte za sjedenje u zamjenu za stajanje... Very Happy

#93:    Autor:  naopakabajka Postano:
janegallagher je napisao/la:
ima netko tko bi mijenjao parter za tribine??

mjenjam tri karte za tribine(zapad) za parter...

#94:    Autor:  naopakabajka Postano:
plava_vjeverica je napisao/la:
mjenjam cetiri karte za stajanje za cetiri za sjedenje

može 3 ?? Very Happy

#95:    Autor:  Marko Os Postano:
Meni jos uvijek trebaju dvije za sjedenje. Dajem svoje dvije za parter + doplata koliko treba

#96:    Autor:  poison_ivy Postano:
Mijenjam 2 karte za 2 karte za sjedenje, moze i za stajanje, koje nemam, uz moju doplatu koliko treba, za novce

#97:    Autor:  naopakabajka Postano:
Marko Os je napisao/la:
Meni jos uvijek trebaju dvije za sjedenje. Dajem svoje dvije za parter + doplata koliko treba

može razmjena? Very Happy odg. u PM

#98:    Autor:  domingo_original Postano:
Trebam 2 karte,molim sto prije svi zainteresirani da se jave

#99:    Autor:  tina000 Postano:
Trebam jednu kartu... Smile
Ponude u inbox

#100:    Autor:  punk urac Postano:
ja imam kartu i za zagreb i za osijek.. ako ima neko za split nek se javi

#101:    Autor:  dit Postano:
kupujem 2 karte po nekoj relnoj cijeni ponude u inbox

#102:    Autor:  nora Postano:
Ako netko slučajno bude imao kartu viška i voljan ju je prodati za do 200 kn, može u inbox. Smile

#103:    Autor:  Ginger B. Postano:
Molim vas, molim, molim, molim, ako netko ima 1 ili još bolje 2 karte za Balaševićev koncert u Osijeku, da mi se javi na pm, platila bih 300 kn po ulaznici, tj. karti, pretty, pretty please! Hvala!

#104:    Autor:  dumbaos Postano:
punk urac je napisao/la :
ja imam kartu i za zagreb i za osijek.. ako ima neko za split nek se javi

groupie? Very Happy

#105:   Re: Đorđe Balašević i Kao rani mraz: karte su raspradane! + [ponuda i potražnja ulaznica] Autor:  vksc0rp10n Postano:
dvije karte za parter na prodaju. info na pp
Osijek031.com » Vijesti » Đorđe Balašević i Kao rani mraz: karte su raspradane! + [ponuda i potražnja ulaznica] Idite na Prethodna  1, 2, 3 ... 6, [7], 8 ... 10, 11, 12  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 7 / 12.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::