#100:
Re: Galerija 031: Cubismo i Tito & Tarantula
Autor:
Bibyman
Postano:
30.07.2008. 10:44
Prigovor administratoru: Nije O.K.!
Neozbiljno je da se ispuni želja djevojci koja je plesala seksi ples na koncertu Tita i Tarantula te da se maknu njene fotke i filmić!!!! Zanima me koji su to bili kriteriji (to je pitanje za administratora), da onda cjelokupno pučanstvo zna kako spriječiti da nešto izađena Internetu.
Da se zna da ju ne poznajem, ali da mi je bila super!
Popela se na pozornicu na javnom nastupu u sportkoj dvorani, čagala i ludovala, pa se i skinula se u tange i grudnjak pred dvije tisuće ljudi. Pa što onda!!! To je bilo baš cool, uzbudljivo, divlje ... I kada je snime fotografi i novinari onda sutra netko namoli da se ne objavi. U ovom slučaju se to nije trebalo učiniti. Ispada da svatko može nazvati i namoliti da tekst i fotografije, ovdje filmići, ne idu ako mu je nezgodno. Velika greška!!! To bi bilo u redu da ju je netko hipnotizirao, programirao, prevario, ucijenio, silom doveo na pozornicu, da ju prati mafija, i tako nešto slično. Da su razlozi ozbiljni. No, ovo je bio koncert pred masom raje i koliko kužim, cura je takva, divlja, spontana, voli se prepustiti instinktima ... ali sutra plače "samo sam se stvorila na bini...dečko će me vidjeti na internetu...". Poželio sam pogledati filmić, ali sada me baš briga. Cura mi više nije cool. Nije dosljedna sama sebi.
|