#104:
Autor:
Otrov1991
Postano:
07.05.2008. 1:57
Pa koji Vam je k..., za koji dan imati ćemo udruge Delija I Grobara po cijeloj lijepoj našoj ,a cilj ne vidite ga, zbog demoracije, svatko može osnovati udrugu, ali ljudi pa oni idu svojim putem, putem udruživanja, paranoja možda ali to su reči koje dolaze iz Srbije i stvaraju podlogu nama za EU, vodi tome da odgajaju [/color][/color]decu da mrze Kohortu, Osek, BBB, Zagreb[/color], Ultrase,Vinkovce, Torcidu, Split. Žao mi je djevojčice, ali ne vjerujte svemu što kažu, djevojčica pa ni u ratu to nismo radili nitko tamo nije išao da bi tukao decu nego prekinuti zauvijek takva i slična okupljanja.Kažete treba sve rešiti demokratskim putem, kojim putem? Pa mi smo demoratska država riješimo to ,a oni to rade i poslije rata demokratskim putem.
Putem Rade Leskovca, ma daj Rade znamo kakav si profesor bio kakve si ocene delio iz TIPSA-a onima koji su se drugačije prezivali i što si radio za vreme 90-ih.
Idemo osnovati udrugu protiv Delija i Grobara, demokratski. imamo udrugu protiv ovoga, onoga, ali oni nisu navijači oni su izdanak četništva i to ne smijemo dozvoliti.
A debeli mislim da ti je ti je vrijeme za mirovinu , nije Afganistan za Tebe.
Osječaninu bog i HRVATI!
|