Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Izbori za Gradsko vijeće Osijeka - prijevremeni rezultati Idite na Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, [7]  :| |:

#91:    Autor:  tyler_durden Postano:
cuckovic je napisao/la :
av8or je napisao/la:
Kao neHDZ-ovcu tvoja izjava me uopce ne dira, vec me čudi. Navedi primjer, gdje HDZ-ovci kupuju prebjege u nasem gradu. Question

Evo mogu ja:
je napisao/la:
Barukčić je kupljen! Osječki gradski vijećnik Anto Barukčić će od 1. rujna stupiti na funkciju pročelnika osječkoga Područnog ureda Zavoda za zapošljavanje. Nakon što je u travnju ove godine iz HDSSB-a Branimira Glavaša prešao (vratio se) u HDZ na nagovor županijskog predsjednika te stranke Tomislava Ivića, ubrzo se našao na mjestu glavnog kandidata na natječaju za novog pročelnika osječkog Zavoda za zapošljavanje.

A i Kovacevic je kod raskola Glavasa i HDZ-a prva tri dana bio s Glavasem ,da bi se nakon toga vratio u HDZ i bio imenovan državnim tajnikom u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodnoga gospodarstva....hm hm hm

#92:    Autor:  faktor-x Postano:
http://24sata.hr/index.php?cmd=show_clanak&tekst_id=38922
"Neslužbeno doznajemo i da je Milanović rekao kako se najozbiljnije nada potpori od HDSSB-a"

#93:    Autor:  diva Postano:
tako mi je slatka Borzanica. Joj izjave, kako sada jadni SDP mora biti taj koji će stišavati i čistiti cijelu situaciju u Gradu u kojoj oni u suštini ne žele sudjelovati , ali jedva čekaju. Nadam se da će u pauzama gradskog vijeća imati vremena za dojenje, kad je mogla Kolinda, e brate može i ona. Samo kada si pomislim da ona treba kreirati ekonomsku politiku grada odmah bi se i ja prijavila na jedno dojenje, čist zbog zaliha i jačanja imuniteta.
Osijek031.com » Vijesti » Izbori za Gradsko vijeće Osijeka - prijevremeni rezultati Idite na Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, [7]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 7 / 7.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::