Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Jesen uz Osječko 2007. (dani piva) - program Idite na Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, [6]  :| |:

#76:    Autor:  gaap Postano:
loše pivo loša muzika, osim urbana, dakle bojkotiram sve do zadnjeg dana! baj d vej, šator u perivoju je vrhunac!!! šta koji kurki to nisu bacili kod barutane!?

#77:    Autor:  malecka Postano:
meni je tako svejedno di je šator meni sam bitno da stoji...i danas idem tamo i bit će veselo... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#78:   Re: Jesen uz Osječko 2007. (dani piva) - program Autor:  SmokeY Postano:
Pozdrav,

Dobio sam jucer informaciju od nekog lika koji je bio u satoru netom prije pocetka GuzveU16-ercu pa mi je rekao da je sator i koncerti u njemu otkazani do daljnjega.

Samo bih htio istaknuti da mu (ne)vjerujem 50% pa ako ima netko tko ovo cita i zna drugacije neka posta informaciju jer ovo je vise "rekla-kazala".

Ajd zivili...

#79:   Re: Jesen uz Osječko 2007. (dani piva) - program Autor:  ajwar Postano:
sinoć je bilo ok, ali ono Os-pivo je krajnja katastrofa!! ja neznam šta oni stavljaju u tu tekućinu (nije uredu nazvati to pivom), ajd točeno još nekako ali ONO iz boce osijek031.com smile osijek031.com smile jebote to je čisto smeće, onaj zadnji mulj iz bačve, rigotina, drlog...užasss Sranje

ajd živili

#80:    Autor:  steam Postano:
Buduci da se i sada na radiju vrte reklame za manifestaciju, te buduci da sam sinoc bio tamo (fotografirao) i nikakve nazanake o prekidu nije bilo, mislim da je glasina neistinita.

#81:   Re: Jesen uz Osječko 2007. (dani piva) - program Autor:  aceww Postano:
a di je THP?? zas nema ZABRANJENOG PUSENJA??

#82:    Autor:  Leon Postano:
aceww je napisao/la: a di je THP?? zas nema ZABRANJENOG PUSENJA??

Zato sto citas najavu Jeseni uz Osjecko 2007.

Klik za program Jesen uz Osječko 2008.

#83:    Autor:  SmokeY Postano:
Leon je napisao/la :
aceww je napisao/la: a di je THP?? zas nema ZABRANJENOG PUSENJA??

Zato sto citas najavu Jeseni uz Osjecko 2007.

Klik za program Jesen uz Osječko 2008.

Hahhahaha jooooj Rolling Eyes ....

!!!svasta!!!

#84:    Autor:  zen031 Postano:
Skoro 5 godina poslije, mislim da bismo štošta dali za ovakav niz koncerata. Very Happy

#85:    Autor:  dino_bno Postano:
zen031 je napisao/la :
Skoro 5 godina poslije, mislim da bismo štošta dali za ovakav niz koncerata. Very Happy

ne Laughing

#86:    Autor:  Stella1989 Postano:
zen031 je napisao/la:

Barem da se pola programa održava...
Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Jesen uz Osječko 2007. (dani piva) - program Idite na Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, [6]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 6 / 6.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::