Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Bad Blue Boysi bakljama i kamenjem demolirali Gradsku kavanu Idite na Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, [6]  :| |:

#76:    Autor:  CatCloe Postano:
Osječanin je napisao/la:
Blofeld je napisao/la :
Jel novi vođa Kohorte stvarno HDSSB-ovac?

Ako je, fuj.

Zašto fuj? Čovjek ima pravo biti član koje god stranke hoće!

navijač - političar? makar i samo član stranke.. i meni je to malo smiješno.. Rolling Eyes

#77:    Autor:  noob Postano:
CatCloe je napisao/la :
Osječanin je napisao/la:
Blofeld je napisao/la :
Jel novi vođa Kohorte stvarno HDSSB-ovac?

Ako je, fuj.

Zašto fuj? Čovjek ima pravo biti član koje god stranke hoće!

navijač - političar? makar i samo član stranke.. i meni je to malo smiješno.. Rolling Eyes

why?? zašto navijači ne bi smjeli biti političari?
može biti što god hoće i tko god hoće van tribine, bitno je samo da voli svoj klub i grad i da mu je to na prvom mjestu!

#78:    Autor:  debeli Postano:
Pa političarima su njihove guzice i guzice njima bližnjih uvijek na prvom mjestu, a onda bi ti bio dio skupine koja podupire njegovu guzicu osijek031.com smile

#79:    Autor:  Blofeld Postano:
Zar je uopće potrebno objašnjavati zašto je nespojivo biti predvodnik navijačke skupine i član stranačke mladeži?

Nitko ne brani čovjeku da bude što god hoće, ali žali Bože navijačku skupinu koja se svela na stranačke plaćenike. Iako mi je sve to, naravno, smiješno, žao mi je tih klinaca kojima manipuliraju nekakvi tipovi kao što su Đapić ili Glavaš.

#80:    Autor:  Rajnus Postano:
CatCloe je napisao/la :

Navijaci ne bi smjeli glasati? Rolling Eyes
U Italiji se znaju koje su navijacke skupine orjentirane lijevo, a koje desno.
Ako je sama udruga apoliticna zasto bi svi clanovi bili? Zato sama udruga i ne djeluje politicki niti itko isfurava svoje stavove kroz nju. To sto ovce prihvacaju servirano misljenje od strane medija o Kohorti je njihov problem.

Svako od nas moze i ima misljenje o Djapicu kao gradonacelniku, no hoce li on biti smjenjen ili ne, Kohorte se ne tice, ali mene kao pojedinca da. Kohorta samo zeli da se Djapic makne iz kluba jer je klub nasa jedina politika. Ostalo nas kao udrugu nista ne zanima.

#81:    Autor:  DanicaV Postano:
Nije problem je li udruga apolitična, već što se navijačima koji su dio udruge može vrlo lako manipulirati u političke svrhe, rekla bih.

#82:   Re: Bad Blue Boysi bakljama i kamenjem demolirali Gradsku ka Autor:  Burence Postano:
mislim tj. znam da se tu ne radi o nikakvoj manipulaciji nego o realnom pogledu prema ovoj stvari..

#83:    Autor:  pravi_frajer Postano:
Blofeld je napisao/la :
Zar je uopće potrebno objašnjavati zašto je nespojivo biti predvodnik navijačke skupine i član stranačke mladeži?

je. jel može kratko objašnjenje potkrijepljeno primjerima iz stvarnog života?

#84:   Re: Bad Blue Boysi bakljama i kamenjem demolirali Gradsku ka Autor:  DanicaV Postano:
Burence je napisao/la :
mislim tj. znam da se tu ne radi o nikakvoj manipulaciji nego o realnom pogledu prema ovoj stvari..

od slučaja do slučaja.
a pitanje prave stvari ovisi iz čije pozicije gledaš.

#85:   Re: Bad Blue Boysi bakljama i kamenjem demolirali Gradsku ka Autor:  Burence Postano:
DanicaV je napisao/la :
Burence je napisao/la :

od slučaja do slučaja.
a pitanje prave stvari ovisi iz čije pozicije gledaš.

sa pozicije navijača o tome kako član nk dinama ne može biti dopredsjednik NK Osijeka, kao što član SDP-a ne može biti dopredsjednik HSP-a.. čisto k'o suza..
Osijek031.com » Vijesti » Bad Blue Boysi bakljama i kamenjem demolirali Gradsku kavanu Idite na Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, [6]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 6 / 6.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::