Znači po ovome šta si ti sad napisala, žena je uznemirena kad joj netko bulji u dekolte il je lik nakon dovikivanja uhvati za guzicu, a lik nije uznemiren ako prethodno svemu tome žensko mu maše sa sisama ispred očiju, ili ako vrti guzicom ispred njega u bijelim tajicama ispod kojih vire crne tange... Bitno je samo da ona smije provocirat do iznemoglosti i dizat si ego, a on ako prestane biti pas koji samo laje i ne grize isključivi je krivac za novonastalu situaciju...
|
ne mogu ne komentirati ovo. mislim da si muskarci opcenito previse dopustaju. evo ti jedan primjer za tvoju teoriju. ja normalno hodam ulicom
u tajicama (da zamisli, tajice, i ispod njih jos hulahopke!), martama, turbo sirokoj majici dugih rukava zatvorenoj do vrata, koja mi i guzicu prekriva. i 5-6 grupica likova mi se putem naslo komentrat na sav glas sta bi oni meni sve radili. i to je prihvatljivo u hrvatskom drustvu. i kad im ja ispsujem sve redom, onda svi na ulici mene gledaju

, kako sam ja mogla tim jadnim deckicima psovat. daj molim te, pol tih idiota sto rade ovakve gluposti uglavnom nisu ni stvarno psihicki poremeceni nego ih je ovo glupo drustvo naucilo da
to sto imaju visuljak medju nogama znaci da mogu radit sto god oce
cuj, ja se cijeli zivot bavim sportom i svjesna sam da mi je tijelo odlicno oblikovano. ali to mi ne mora potvrdit svaki idiot na ulici - hvala lijepo, imam ogledalo.
a najgore u svemu su zene poput tebe koje govore da to cure same izazivaju. kako da onda netko koga napadnu ide to prijavit kad joj takve govore sama si kriva?