#90:
Autor:
pernabukano
Postano:
04.11.2010. 15:00
Dakle očekivano: Na hrpu pitanja postavljenih ovdje čak ni gradski vijećnik HDSSB-a nije znao odgovoriti  - kako onda očekujete da građani grada Osijeka imaju vjere u sposobnost vladajuće garniture? Mislim mjesto gradskog vijećnika ipak iziskuje više od vođenja zapisnika kada je tko izišao iz vijećnice... No ovo je reprezentativni primjer kako vladajući vode grad - nesposobno i nezainteresirano, ne samo za rad nego i za odgovoriti na pitanja koje porezni obveznici, a čiji novac troši gradska uprava, postavljaju. Evo još jedno pitanje, nadam se da ću barem na njega dobiti odgovor: Zašto je gradonačelnik gotovo mjesec dana (proljetos) govorio kako je Grad čist, kako je uredan, kako je on vidio i puno gorih, a nakon toga odobrio 700 000 kn za hitno čišćenje Grada?
|
Tajniče GO HSP-a,
hoću li odgovoriti ili ne na vaš upit o dvorani jest moja dobra volja, a nikako obaveza. Niti sam direktor sportskih objekata, niti ste dopis uputili službeno gradu. No, ja nemam predrasude prema ljudim iz drugih političkih stranaka, ali posebno me smeta međusobna mržnja članova političkih organizacija mladih. Upravo zato često popijem kavu i sa jednim visokopozicioniranim članim GO (mogu ti na PM poslati o kome je riječ) i ugodno popričamo. Ista je situacija i sa članovima drugih stranaka. Shvaćam da si možda isfrustriran što se u HDSSB-u mladima pruža mogućnost i prostor za napredak, dok u HSP-u gurate mlade nade Đapića, Papića i Bešlića. Takva politika vam je i donjela uvjerljiv poraz na lokalnim izborima, no to je vaša unutarstranačaka stvar.
Što se tiče čistoće i to mogu odgovoriti. Grad je bio čist i uredan, ali uvijek može biti čišći i uredniji. O tome najbolje govori podatak da su Osijek i Varaždin kandidirani za Zlatni cvijet Europe.
Lijep pozdrav i nemoj toliko mrziti svijet oko sebe, premlad si još za to.
|