Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Danas besplatan javni gradski prijevoz tijekom cijelog dana Idite na Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, [6]  :| |:

#76:    Autor:  domba_dgo Postano:
morgan je napisao/la:
upravo odgledah snimak vožnje novom tramvjaskom prugom i ne vidjeh nigdje te stotine ljudi koje spominješ...čini mi se da je bilo više novinara nego okupljenih stanovnika. a i akmeru su prigodno ugasili prilikom izlaska da se ne osramoti debeljko

Sad mi je žao što nisam više slika uslikao, da sam znao da ćete ovako reagirati uslikao bi barem 20-ak slika ljudi s juga i Divaltoove! Idući put nosim kameru Smile Možda vas to uvjeri Smile

#77:    Autor:  studenac Postano:
domba_dgo je napisao/la :
morgan je napisao/la:
upravo odgledah snimak vožnje novom tramvjaskom prugom i ne vidjeh nigdje te stotine ljudi koje spominješ...čini mi se da je bilo više novinara nego okupljenih stanovnika. a i akmeru su prigodno ugasili prilikom izlaska da se ne osramoti debeljko

Sad mi je žao što nisam više slika uslikao, da sam znao da ćete ovako reagirati uslikao bi barem 20-ak slika ljudi s juga i Divaltoove! Idući put nosim kameru Smile Možda vas to uvjeri Smile

Trebali smo svi stajati na Divaltovoj i mahati zastavicama, kao nekad kad je prolazio TITO ?! Stvarno smo bezobrazni, jelda.
osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile

#78:    Autor:  nisam za Postano:
domba_dgo je napisao/la :
morgan je napisao/la:

Ne razumijem koji drugi put, pa i sam si svjestan da takvih kičeraja i neukusa više neće biti u ovom gradu.
Isto tako možemo biti sretni što pruga i ulica nije gotova, jer probna vožnja je koštala 170 000 kuna a koliko bi koštalo da je pruga otvorena za pravo?

#79:   Re: Danas besplatan javni gradski prijevoz tijekom cijelog dana Autor:  lufus Postano:
Ima li opet kakva fešta prije predizborne šutnje na naš račun?
Osijek031.com » Vijesti » Danas besplatan javni gradski prijevoz tijekom cijelog dana Idite na Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, [6]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 6 / 6.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::