Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Branimir Glavaš nepravomoćno osuđen na 10 godina zatvora, izašao iz pritvora Idite na Prethodna  1, 2, 3 ... 5, [6], 7 ... 15, 16, 17  Sljedeća  :| |:

#76:    Autor:  slavica031 Postano:
Šta vi uspoređujete... niste normalni... ali više o tome u drugim topicima.

Ako raspišu tjeralicu, jać ga nać preko googla za 10 minuta Smile

podjelit ću pare svama...

#77:    Autor:  Frost Postano:
Monstrum je napisao/la:
eno hdssbov kombi više ne svira inati se slavonijo nego sude mi osijek031.com smile

osijek031.com smile jeboteživotdatejebo ja umirem osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile

#78:    Autor:  slavica031 Postano:
još ja gledam neki neartikulirani nepoznati zvukovi ječe ulicama, na ono se navikla, ovo mi novo...

Nego, jel ima neki kombi s video zidom?

#79:   Re: Branimir Glavaš nepravomoćno osuđen na 10 godina zatvora, obratio se video porukom Autor:  rhea Postano:
Najveća Glavaševa greška što nije 91 pobjego sa ostali 60-70 tisuća pobjegulja i dozvolio da ovaj grad sravne s zemljom kao Vukovar pa da nemate od kud pisati ovakve komentar...sramite se i kao ljudi i kao osječani

#80:    Autor:  slavica031 Postano:
Apsolutno sam protiv presude za ratni zločin, ali za gospodarski bi trebao dobiti još toliko!

I kako ga nije sramota, Filipa nije htio priznat a sad mu je non stop u ustima...

#81:   Re: Branimir Glavaš nepravomoćno osuđen na 10 godina zatvora, obratio se video porukom Autor:  essek031 Postano:
rhea je napisao/la :
Najveća Glavaševa greška što nije 91 pobjego sa ostali 60-70 tisuća pobjegulja i dozvolio da ovaj grad sravne s zemljom kao Vukovar pa da nemate od kud pisati ovakve komentar...sramite se i kao ljudi i kao osječani

Pa da je pobjegao, gdje bi uspio zgrnuti silnu lovu? Laughing

#82:    Autor:  essek031 Postano:
slavica031 je napisao/la :
Apsolutno sam protiv presude za ratni zločin, ali za gospodarski bi trebao dobiti još toliko!

I kako ga nije sramota, Filipa nije htio priznat a sad mu je non stop u ustima...

da, da... toga se i ja sjecam...

#83:   Re: Branimir Glavaš nepravomoćno osuđen na 10 godina zatvora, obratio se video porukom Autor:  marijuan Postano:
rhea je napisao/la :

rhea, najradije bi ti napisao nešto vulgarno ali ću onda biti bananiran. koliko je on branio Osijek vidi se iz životopisa. zato me zaboli ona stvar za njega, kao što je i njega boljela ona stvar za druge.

#84:    Autor:  radivoje Postano:
de's ba?

#85:   Re: Branimir Glavaš nepravomoćno osuđen na 10 godina zatvora, obratio se video porukom Autor:  nonblank Postano:

#86:   Re: Branimir Glavaš nepravomoćno osuđen na 10 godina zatvora, obratio se video porukom Autor:  MoNk Postano:
I Šišljagića i Drmića u buksu ako znaju gdje je, sve dok ne progovore... Ovo je pomaganje osuđenom zločincu u bijegu... No i oni su uvukli svoju guzicu u sabor i nitko im ništa ne može ili samo nema volje za to.... Žalosno.....

#87:    Autor:  ozana Postano:
Ne bih ga sudila za ratni zločin. Postoji ona izreka "u ljubavi i ratu sve je dopušteno". Dobro, nije baš najbolja izreka, ali velika je i razlika između prava i pravde.
Sjećam se te 91, kad su se "naši dečki" s prvih crta bojišnice, a i svi građani koji su ostali u gradu kleli u njega. Bio je... ne znam, nekako karizmatičan. Svima je podizao moral, davao nadu... Nitko mu ne može osporiti značaj koji je imao tih dana.
Je li davao naloge za ubijanje Srba ili nije... ili je to bila prerušena peta kolona, ne znam. Kao što rekoh.... "sve je dopušteno".... Za ono što nije, kasnije sudi Bog. Kao što će suditi i svim onim neosuđenim koji su nas ubijali na ulicama našeg grada - dok smo išli na posao, po kruh, na pogrebe naših najmilijih ... ili se samo poželjeli svježeg zraka. Nebitno.

Ipak, sudila bih mu za sve ono učinjeno nakon tih ratnih godina. Sudila bih mu za zatvorene tvornice, za izgubljena radna mjesta i egzistenciju.... za sve ono što je uništilo karizmu koju je imao tih ratnih godina.
Mislim da bi za taj zločin trebao dobiti više od ovih 10 godina.

#88:    Autor:  Aquarius Postano:
"Branimir Glavaš kao osnivač HDSSB-a jedne demokratske stranke koja poštuje ustav RH, te vjeruje u pravni sistem RH, će se javiti na odsluženje kazne koju je sa podignutom glavom primio. Članovi njegove stranke koji se kandidiraju na predstoječim lokalnim izborima su osobe koje ni pod koju cijenu neče prikrivati nikakve informacije o tome gdje se Branimir Glavaš nalazi. jer su oni osobe koji će pravno i pošteno voditi naš grad i našu županiju."

P.S. Navedeni citat je pisan sa određenom dozom humora i ironije. E pa sad vi glasajte.....

#89:   Re: Branimir Glavaš nepravomoćno osuđen na 10 godina zatvora, navodno se nalazi u BiH Autor:  MoNk Postano:
Ovo sam vidio negdje pa da podijelim to i s vama...

BiH-Bježi iz Hrvatske.... Very Happy Very Happy Laughing

#90:    Autor:  essek031 Postano:
Aquarius je napisao/la :
"Branimir Glavaš kao osnivač HDSSB-a jedne demokratske stranke koja poštuje ustav RH, te vjeruje u pravni sistem RH, će se javiti na odsluženje kazne koju je sa podignutom glavom primio. Članovi njegove stranke koji se kandidiraju na predstoječim lokalnim izborima su osobe koje ni pod koju cijenu neče prikrivati nikakve informacije o tome gdje se Branimir Glavaš nalazi. jer su oni osobe koji će pravno i pošteno voditi naš grad i našu županiju."

P.S. Navedeni citat je pisan sa određenom dozom humora i ironije. E pa sad vi glasajte.....

Tko je to priopcio?
Osijek031.com » Vijesti » Branimir Glavaš nepravomoćno osuđen na 10 godina zatvora, izašao iz pritvora Idite na Prethodna  1, 2, 3 ... 5, [6], 7 ... 15, 16, 17  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 6 / 17.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::