Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Osječka ljetna noć - #3 2008. - Hladno pivo + program Idite na Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, [6], 7  Sljedeća  :| |:

#76:    Autor:  Leon Postano:
Poppy je napisao/la: a Disciplina Kičme? Oće oni svirat večeras?
Sve je spremno za koncert, ali u slučaju kiše (koja upravo lije, skupa s ledom), koncert se neće održati.

#77:    Autor:  exodus Postano:
ajde valjda se nece zeznut dva dana zaredom, da sutra opet svi kukamo sto nisu pripremili zrinjevac ili gledali prognozu...

#78:    Autor:  tux Postano:
nacuo sam nekakvu informaciju da ce u slucaju kise koncert biti u zrinjevcu,koliko je to tocna informacija?nadam se samo da ce se koncert odrzat

#79:    Autor:  exodus Postano:
tux je napisao/la:
nacuo sam nekakvu informaciju da ce u slucaju kise koncert biti u zrinjevcu,koliko je to tocna informacija?nadam se samo da ce se koncert odrzat

prognoziraju lijepo vrijeme, tako da se svi nadamo da će se održat na trgu.

#80:    Autor:  Dylan Postano:
tux je napisao/la:

Neće u Zrinjevcu sigurno, ako bude kiša, koncert propada.

#81:    Autor:  tux Postano:
u tom se slucaju nadam samo da ce biti lijepo vrijeme

#82:    Autor:  ePo Postano:
tux je napisao/la :
u tom se slucaju nadam samo da ce biti lijepo vrijeme

svi se nadamo =)

#83:    Autor:  MissTake Postano:
nema šanse da bude u zrinjevcu
ipak treba pripremiti sve

dakle 20h glavni trg

#84:    Autor:  Tra-la-la xD Postano:
E danas mora biti lijepo vrijeme!!!!

#85:    Autor:  MacaPapucharica Postano:
tko ide?
izgleda da od mojih nitko neće Sad

#86:    Autor:  Mladjo Postano:
e jel ima netko pouzdanu informaciju hoće li se koncert održat točno u 20h il ipak (nadam se) nešto kasnije. mislim treba i popt nešto prije i tako to.
ako netko možda nezna a zanima ga koncerti u sklopu pannoniana otkazani jučer zbog kreševa SE ODRŽAVAJU DANAS U PROSTORU DVORIŠTA VEGE.

#87:    Autor:  ePo Postano:
Mladjo je napisao/la :
e jel ima netko pouzdanu informaciju hoće li se koncert održat točno u 20h il ipak (nadam se) nešto kasnije. mislim treba i popt nešto prije i tako to.
ako netko možda nezna a zanima ga koncerti u sklopu pannoniana otkazani jučer zbog kreševa SE ODRŽAVAJU DANAS U PROSTORU DVORIŠTA VEGE.

eh zato se i ja nadam da će nešto kasnije počet Mr. Green

#88:    Autor:  zeros Postano:
Mladjo je napisao/la:

Koncert je najavljen u 20 sati....no, znaš i sam kako to ide...pocet ce oko 20.30 da ga jebeš

#89:    Autor:  legica_os Postano:
zeros je napisao/la:
Mladjo je napisao/la:

Koncert je najavljen u 20 sati....no, znaš i sam kako to ide...pocet ce oko 20.30 da ga jebeš

najranije u pola 9,najvjerojatnije u 9 ako slučajno ne padne kiša OPET!!!!!

#90:    Autor:  _tenjac_ Postano:
ma sve je proslo u redu...pocelo je i prije pola 9 Smile
Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Osječka ljetna noć - #3 2008. - Hladno pivo + program Idite na Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, [6], 7  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 6 / 7.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::