Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Party 031, Bastion [petak, 02. svibnja 2008.] Idite na Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, [6], 7, 8  Sljedeća  :| |:

#76:    Autor:  MissTake Postano:
Poppy je napisao/la :

uuuuu da! nokti su presudni! Wink

kontam da će pasti neki pastelni-sedefasti lak Wink

#77:    Autor:  zlusch Postano:
heart3 je napisao/la:
ja sam mislila da je to ovaj tjedan... Confused otišla se i ošišati i dogovaram na geliranje noktića...i onda shvatim da je tek za tjedan dana... Sad Sad

Khm.... ne bih htio biti partibreher, ali znaš, tipove baš i ne zanimaju nokti i kosa... jelte Wink

#78:    Autor:  Poppy Postano:
jel može glazbena želja za party?

seksi beck od justina

#79:    Autor:  MissTake Postano:
destination unknown
pliiiiiiiiz

#80:    Autor:  Leon Postano:
Tema za Glazbene zelje na Party 031

#81:   Re: Party 031, Bastion [petak, 02. svibnja 2008.] Autor:  yoomie Postano:
da ti tulumi su vam super , na jednom od njih sam upoznala budućeg muža, i to samo zato što je bambus bio 5 kn, hahah.
naravno da dolazimo i to oboje , sada u paru, jeaaah. si ju!!!!!!!!

#82:    Autor:  fuldstændigamok Postano:
kolki je to bambus? pol deci?

#83:   Re: Party 031, Bastion [petak, 02. svibnja 2008.] Autor:  MissTake Postano:
yoomie je napisao/la :
da ti tulumi su vam super , na jednom od njih sam upoznala budućeg muža, i to samo zato što je bambus bio 5 kn, hahah.
naravno da dolazimo i to oboje , sada u paru, jeaaah. si ju!!!!!!!!

love story
dakle ima nade da neke teme sa foruma odu u zaborav Smile

#84:    Autor:  El-Fatih Postano:
Jaooo...stvarno steta sto Zlusch nece bit tamo.....a bas bi nekom opalio par samara.....joooj zlusch kru'te.... mici onaj signature iz svog profila dok jos imas kad!

#85:    Autor:  zlusch Postano:
El-Fatih je napisao/la:
Jaooo...stvarno steta sto Zlusch nece bit tamo.....a bas bi nekom opalio par samara.....joooj zlusch kru'te.... mici onaj signature iz svog profila dok jos imas kad!

Ljubi ga deda! Wink

#86:    Autor:  Tra-la-la xD Postano:
Ha????
Što sada ja??
zlusch-signature!!

#87:    Autor:  zlusch Postano:
Marice, jel vidiš ti kako se ovi skupljaju na pretpotopnu foru... bolje nego muhe na sraćku i žene na lovu Wink

#88:    Autor:  faktor-x Postano:
Gospodo može Vas biti sramota!
Dok na vašem portalu ukazujete na loše stvari u gradu, na devastaciju gradske imovine pogledajte sami sebe u gledalo i udarite si šamar!
Polijepili ste plakate čak i na drveće u parku, fasade, ormariće razne i slično!
Toliko o čuvarima grada i uljuđenosti!

#89:    Autor:  marrai Postano:
zlusch je napisao/la :
Marice, jel vidiš ti kako se ovi skupljaju na pretpotopnu foru... bolje nego muhe na sraćku i žene na lovu Wink

osijek031.com smile (skontat će,još su zeleni) Laughing

#90:    Autor:  MissTake Postano:
faktor-x je napisao/la :

Polijepili ste plakate čak i na drveće u parku, fasade, ormariće razne i slično!
Toliko o čuvarima grada i uljuđenosti!

ech prijatelju
nikad vi nećete razumijeti nas ekonomiste

marketing ilitiga propaganda je dobar makar on bio i negativan

važno da rulja zapamti
Osijek031.com » Vijesti » Party 031, Bastion [petak, 02. svibnja 2008.] Idite na Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, [6], 7, 8  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 6 / 8.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::