#83:
Autor:
justice
Postano:
12.07.2008. 11:55
odgovor faktor-x-u: pa dobro jesi ti pri sebi??? OLJM-nikad nije bilo lošiji neg ove godine,jedini normalni koncert je bio od gustafa i pojavilo se čak 50 do 75 ljudi,UFO- o tome najradije ništ nebi ni napisao al ajd-svaka im čast za prošle godine al za ovu...,dobro ono tamo u bijeloj vojarni je bilo ok. Jedino pametno što si spomenio je OLJK-može se pogledati ok filmovi i ok predstave (ali mi ovdje pričamo o koncertima tak da nekužim zašt si to spomenio) o Whitesnake neću ništ ni reći (dovoljno sam rekao)
i evo mene kod mog frenda zen-a- Nijednom nisam spomenio da su tvoji omiljeni bendovi šund,iako ih je vrijeme pregazilo prije dobrih 20-ak godina al ok to je tvoj izbor,kažeš potcjenjivanje-pa i je,jer je nemogu smisliti te ishlapljene rokere koji uzimaju lovu na staru slavu,sad ćeš ti reći oni imaju novi album,e onda ću ja tebe pitati zašt nisu svirali stvari s novog albuma na koncertu??? (ah da svirali su dvije-tri) sve je bio stari repertoar,al dobro to je i bolje vjerovatno neg ove nove. i tako dalje i tako dalje...
možemo se tu klati danima al ništ nećemo postići,kao što si rekao ovo je forum,tu ja mogu izreći svoje mišljenje (koje nije lijepo) također ti mene možeš popljuvati,reći da sam ja seljak,čoban šta god hoćeš,ovo je forum...
ovom dečkiću iz varaždina neću ništ ni odgovoriti,jer nema smisla
|