#78:
Autor:
wendy
Postano:
26.12.2007. 17:41
koji je tvoj problem ženo. uopce se nemislim vise zajebavati tu s tobom jer vidim da si mulasta. po tvome hitna nikad nije nista dobro napravila i svi koji su tamo su monstrumi???? ti si ukurcu sa psihom
|
Koji interpunkcijski znak dolazi na kraju upitne rečenice? I onda sam ja mulasta. A jebote.
Koliko ću puta ponoviti? Evo, pišem ti polako jer shvaćam da ne umiješ brzo čitati: nisam rekla da su svi na hitnoj monstrumi, nego sam se osvrnula na opću atmosferu. Osim toga, osvrnula sam se i na to kako svoje pogreške ne želite priznati i kako se s ljudskim životima igraju brojni nedovoljno obrazovani pojedinci. Ponavljam još jednom, nigdje nisam rekla SVI. I nisam mislila samo na našu Hitnu. Ako ti to shvaćaš osobno, zbilja mi je žao, ali to je tvoj problem.
Nego, odgovori mi na jedno pitanje. Je li u redu da liječnik ne odgovara ako je, posredno ili neposredno, ugrozio život osobe? Samo te to lijepo molim.
Ustvari, još nešto. Ako je već došlo do pogreške i taj liječnik je toga svjestan, je li u redu da prizna i pokunji se ili bi trebao dignuti nos i lupiti šakom o stol da pokaže tko je gazda?
Hoćemo početi iznositi negativne stvari koje su djelatnici 'itne samo u ovoj godini uspjeli ostvariti? Znaš ono, članke iz novina, osobna svjedočanstva šarlatanstva na djelu...? Ima ih, cijela lista. Ljudski je pogriješiti. Ali ljudski je i priznati pogrešku.
Koliko su dopustivi propusti kada se radi o bilo kojoj grani medicine, zdravstva?
Za uspješne akcije vam treba dati priznanja i nagrade, a pred zabrljanima zatvoriti oči?
Inače, smokvo, sad znam tko si. A u skladu s tim saznanjem, tvoj me pristup više uopće ne čudi. Imala sam priliku puno puta slušati tvoje nebuloze. Ponekad se čak i koja pametna od tebe mogla čuti, ali sad si zabrazdio. Drago mi je što se, kao i uvijek, ugodno napričasmo.
|