Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Jesen uz Osječko 2007. (dani piva) - program Idite na Prethodna  1, 2, 3, 4, [5], 6  Sljedeća  :| |:

#61:    Autor:  MasaKrisT.wc1 Postano:
jesu minus human i pise ti minus ispred pogledaj bolje:Wink

#62:    Autor:  ---s Postano:
ne da li ću ić..........

#63:    Autor:  TEDDYPICKERR Postano:
ooo, znači zaposlenim izvođačima je poslodavac grad produžio i ove godine ugovor. ili imaju ugovor na neodređeno zauvjek.?!
ali ako tbf ne budu svirali nove pjesme s novoga albuma onda su stvarno prdonje i seronje. nije da im to nije dopušteno,
..jer su nam stare već na uši izašle..eto molimo nove pjesme barem samO to.

#64:    Autor:  Deez Postano:
stolefedro je napisao/la:
Kakvo sranje! Zabava za usranu provinciju! Šator, tamburaši, govno od osječkog piva i grupe 0 bodova!

Ti mora da radiš za Karlovačko ili Ožujsko?!

#65:    Autor:  Burence Postano:
MasaKrisT.wc1 je napisao/la :
Smile i bit ce vise od 6 pjesama:)(to je za onaj komentar)Smile

hehe, ajd neka.. onaj vas promo cd vec znam cijeli isficukati! :d pozdravi tomasevica ako je jos s vama..

#66:    Autor:  aethur Postano:
dani piva jeah!!!

#67:    Autor:  MasaKrisT.wc1 Postano:
Burence je napisao/la:

hehe, ajd neka.. onaj vas promo cd vec znam cijeli isficukati! :d pozdravi tomasevica ako je jos s vama..

uf on nije s nama vise od god dana...bit ce sat ipo svirke mozda i vise ako budete htjeli:)

#68:    Autor:  Burence Postano:
Burence je napisao/la:

uf on nije s nama vise od god dana...bit ce sat ipo svirke mozda i vise ako budete htjeli:)

hehe, znači slobodno mogu reći da mu jebem starog u onu brigadirsku guzicu koja mi je uništila 6 mj. života!! Twisted Evil vidimo se onda 5-og u šatoru! Wink

#69:    Autor:  MasaKrisT.wc1 Postano:
slobodno:)za to ne odgovoram:)vidimo se

#70:   Re: Jesen uz Osječko 2007. (dani piva) - program Autor:  mengeskas Postano:
evo i malo vise informacija

rapa nui

http://www.myspace.com/rapanuipunk

marginalac margarin

http://www.myspace.com/marginalacmargarin

eto, sarajevski zabavnjaci

10.10.2007.

srijeda

i guzva u 16-ercu

http://www.myspace.com/guzvau16ercu

#71:    Autor:  Nandino Postano:
Evo i plakat:

#72:    Autor:  TEDDYPICKERR Postano:
da odličnog piva ,a oni tamo nama toče ono koje nije odlično.zločeti su. nećemo razvonjeno od kog nas sutra boli glava.i

#73:  Great ! Re: Jesen uz Osječko 2007. (dani piva) - program Autor:  pritykaty Postano:
[b]superrr..jedva docekano....steta sto nema Speedovaca...pozzzz osijek031.com smile

#74:    Autor:  insomnia Postano:
ma ja jedva čekam.. !!

#75:    Autor:  MasaKrisT.wc1 Postano:
neka ludilo pocne:)
Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Jesen uz Osječko 2007. (dani piva) - program Idite na Prethodna  1, 2, 3, 4, [5], 6  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 5 / 6.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::