Mislim da je to samo tvoj/vaš problem ukoliko si/ste se osjetili prozvanima......
to je kao ona narodna kad kaže čovjek ženi-dobro jutro zla ženo, a ona će na to- kako ti znaš da sam ja zla?!?
po milijunti put mislim da je ovdje od strane više ljudi izrečeno da se govori o grupi ljudi,a ne o svim studentima...ali ljudi vide ono što žele vidjeti...jer i ti napokon kao da čekaš priliku da HEJTAŠ....pa prema tome prvo kreni od sebe....
drugo
Za ovo ću ti ja reći da sereš
zašto sad ti vrijeđaš ljude koji se bave poljoprivredom jer ima onih odriču svega u životu imaju hrpu kredita- ne dobijaju baš puno od države- i obrađuju zemlju, uzgajaju povrće, sade vinograde, voćnjake....ne idu na more već po žegama se peku radeći na zemlji, ne kupuju skupu garderobu i ne drkare po birtijama
misliš da je lako po cijele dane sjediti u traktoru i obrađivati zemlju??? kopati vinograde ili bilo što drugo???
Znači sada se može generalizirati i sve trpati u isti koš, a kad si osjetio da je tvoje uvaženo dupe prozvano-a nitko se tebe nije doticao nadigao si se kao ona stvar
Za ubuduće molim te lijepo da naučiš gledati na stvari s više strana i onda kad nisi ti u pitanju.........jer u suprotnom to ima svoj naziv...