#67:
Autor:
djakon
Postano:
06.03.2011. 19:27
Nikako sdp, po mom mišljenju oni bi čak i puno gori bili nego ovi dosadašnji.
Jedna od naših glavnih točaka je neposredno biranje zastupnika, znači ne da glasaš za stranku kao do sada, već glasanje za čovjeka, jer smatramo da ovako čak i netko sa nekom idejom ne smije ići preko interesa svoje stranke zbog straha, što direkteno krši interese Hrvatske.
Za upitnike je čisto iz razloga što u hrvatskoj trenutno osim sdp-a i hdz-a nema nikog tko može iskočiti, to sa ovim gore što sam spomenuo bi se moglo lagano promijeniti.
Pošteno od tebe što priznaš da ti je dobro, i da nemaš zašto prosvjedovat, ali ne mogu shvatiti onda toliko zainteresiranost za ove prosvjede? Do sada je bilo tisuću prosvjeda po cjeloj hrvatskoj koji se mene nisu ni malo ticali, od seljaka, pa do besplatnog studiranja pa nikad nisam nigdje komenitrao ni pozitivno ni negativno o tome.
Kako se riješiti idiota? Po tebi je Ivan Lončar idiot, a ja koji ga poznam skoro cjeli život ti mogu garantirat da nije idiot, već da je normalan mladić.
Kohorta normalno da će se priključiti, isto kao što je normalno da će se u splitu priključiti torcida, u zg-u bojsi čisto iz razloga što jedino navijači imaju nekih iskustava sa organizacijom nečeg sličnog ovome. Što se tiče klošara, koji se i meni osobno gade, kak njima zabranit da dođu? Pa njima je najgore, normalno da će doći na ovako nešto.
Što se maskiranja tiče, tu se u potpunosti slažem s tobom, nažalost ljudi danas kad čuju prosvjed automatski im je u glavi libija egipat, to mi pokušavamo promijeniti ali normalno da ništa ne ide preko noći. Jučer se ove što su bacali grude i onu jednu bocu odmaskiralo i pozvalo da ako su toliko hrabri da napadnu policiju licem u lice od strane redara, pernar je otjeran zbog provociranja nekih nereda i to je sve napravljeno od strane dečkiju koje ti optužuješ da su "huligančići". Meni ne smeta što ti ne prosvjeduješ, smeta mi tvoje razmišljanje da netko samo zato što nije sposoban napraviti karijeru doktora, odvjetnika ili sl nije zaslužio iskazati svoje nezadovoljstvo na potpuno demokatski i legalni način
|