#63:
Autor:
W.M. Felt
Postano:
17.11.2010. 17:43
Nisam ja spomenuo Nobelovu nagradu. To je spomenuo forumaš Troop, u namjeri da nešto dokaže, a dokazao je samo da nema pojma o Nobelovoj nagradi.
I dalje tvrdim da je potpuno idiotski novcima poreznih obveznika nagrađivati rezultate, kako u sportu tako i u, primjerice, umjetnosti. To je moj stav, i ništa drugo. Opet ponavljam, potpuno idiotski, jadno, i to čine samo idioti, ili političari koji se žele svidjeti retardiranom narodu, što sam već napisao. Privatnim novcima neka svatko raspolaže kako mu je volja. Ali novcima poreznih obveznika nikako.
Nisam napisao da je manje vrijedno biti sportaš nego profesor. Nauči čitati, ili pak ispravno citirati.
Napisao sam da je svaki profesor u osnovnoj školi daleko važniji za Hrvatsku od bilo kojeg sportaša. To je opet moj stav. Isto tako sam napisao da je svaki profesor u osnovnoj školi uložio daleko više truda nego svaki sportaš, i da se bavi daleko težim poslom. To je moj stav - jer moj je stav da je značaj profesionalnih sportaša otprilike jednaka kao i pevaljki i sličnih zabavnjaka, oni su tu da zabavljaju. Velika većina to radi izrazito loše (pogledajmo fudbalere).
Kako je puno teže biti profesor nego sportaš, educirati djecu u ovim teškim vremenima, tako je moj stav i da bi profesore valjalo barem jednako nagrađivati za svako pismeno i donekle normalno dijete koje završi školu, kao i sportaše, a to nitko ne čini, jer se retardirani dio naroda pali na sport, a ne na obrazovanje. Koliko je teško odgojiti pametno dijete, evo, vidimo i na primjeru "Gargamelke", neke sportašice. No bilo bi dosta o ovom smeću od teme.
|