#66:
Autor:
marijuan
Postano:
29.09.2010. 11:47
Na ovom forumu ocito vecinu komentara dijele ljudi iz oporbenih stranaka u gradu Osijeku, Srbi i budale!
|
eto, zahvaljujući ovom komentaru svi koji misle drugačije ispadaju oporbenjaci, Srbi i budale. sad barem znam tko sam. dosada to nisam znao.
Ako je ratni zločin braniti svoj grad i domovinu, ja sam ratni zločinac. To su Branimirove riječi.
Branimire tvoj grad je uz tebe!!!
|
vidi moždanog proljeva branimirovog fana. nije mu se sudilo zbog obrane domovine, pročitaj optužnicu ukoliko si pismen, u pitanju su ratni zločini protiv civila.
ovaj topic je smijeh, i vidim toliko idiotskih komentara da to nije normalno, neću komentirati Glavaševo uhićenje al ću reći da mi je jako žalosno što u hrvatskoj ima toliko ljudi koji bi jeli govna svaki dan, samo da je na tetrapaku hrvatski grb.
|
potpisujem od riječi do riječi.
vidi ih sto slave, može vas biti sram! Da nije bilo njega pola bi ljudi ovog grada izginilo, pola bi sigurno proslo agoniju koju je prosao vukovar, borovo...
|
vidi ovog. branimir jednako superman. da nije bilo Osječanki i Osječana te prognanika iz ostatka Slavonije i Baranje, Osijek bi bio Ocek. uvijek mi je draga pričao o superman branimiru koji je obranio grad. ni riječi o nama koji smo strahovali i smrzavali se po terenima od laslova do osijeka. superman branimir je uz pomoć medija sebe prikazao kao osobu koja je obranila grad. niti jedna riječ o vladi zetoviću, stevi krpanu, ivici benakoviću te ostalim herojima poginulima u obrani grada čija su imena poznata samo suborcima. stoka sitnog zuba ne zaslužuje čak i to da se njihova imena na spomeniku poginulim braniteljima i civilima u ratu jer superman branimir je obranio Osijek.
Ti i takvi ste sramota Hrvatske, vi ste korov hrvatskog društva. Zbog vas Hrvatska nazaduje, proizvodite mržnju, unosite nemir i podjele među narodom.
|
je li ovo upis odrasle osobe ili jednostaničnog organizma tipa amebe?
A gdje ste velike Hrvatine bili kad je dotični uništavao tvornice i prodavao ih svojim pajdašima po kunu, gdje se bili kad je pravio tajkune preko noći od polupismenih imbecila, gdje ste bili kada su ljudi koji su cijeli život radili po tim mjestima ostajali bez posla, kad je naš veliki general pretvarao u sirotinju bez ikakvih mogućnosti za nalaženje zaposlenja, jeste li reagirali kad je pretvarao Slavoniju u zadnju rupu na svirali i pretvorio je u svoju privatnu prčiju?
|
bravo maradona. eto ima i ljudi čije je pamćenje dulje od tri sekunde. u svoj ovoj priči boli mali broj godina dosuđen za zločin, boli i to što će za razliku od svojih sugrađana kojima je toliko nanio štete imati redovite obroke i uredan smještaj, boli i to što će se sada Osijekom iz Zenice, a njegovi pioniri će koristiti resurse Grada kako bi mu išli u redovite posjete. branimiru mogu samo poželiti ugodan boravak i neka se više ne vraća ovdje.
|