#62:
Autor:
marijuan
Postano:
16.08.2010. 19:51
Auu ovo "literalno" preseravanje je sigurno po uzoru na Ante Tomića  a kad govorimo o mržnji, upravo je njegov tekst na ovu temu, pun mržnje i bijesa.
|
de soka ti, reci mi što koristiš da i ja sa ostalim tzv. jugofilima i srbofilima uživamo u blagodatima takvih proizvoda. zapravo, hrvatska je stvarnost da su jugofili oni ljudi koji se tim terminom koriste upravo yugofili. ili ima i druga opcija, svjesno šire strah od nečega što više ne postoji, a zovemo ih surovim manipulatorima.
Što se tiče jugofila, eto i predsjednik nam je jedan od njih. To što si ti slijep pored zdravih očiju, je tvoj problem. Isto tako da ne ostanem dužan i "drugoj strani", u Sanadorevom HDZ-u prevladavaju pak srbofili, koji financiraju četničke spomenike i izvode slične pizdarije, ne bi li ostali na vlasti. No, ovo je sad već debeli offtopik.
|
molio bih moderatore za opomenu ovakvim seronjama i njihovim moždanim proserima. osim što su jadni, bijedni i šire mržnju, jebu druge u zdrav razum. ne namjeravam se ispričati za napisano, uvreda je bila svjesna kao što je i svjesno manipuliranje strahom od nečega što je skoro 20 godina mrtvo. felt je to ljepše objasnio od mene. ponekad se zapitam živim li u slavoniji i baranji ili u sjevernoj koreji.
Što se tiče same teme, ako je vjerovati yutarnjem listu po ovom pitanju, veselim se skorašnjem krahu HDSSB-a kao stranke prepune mutnih pojedinaca.
|
između hdz-a i hdssb-a nema razlike. ista zločinačka organizacija.
|