Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Osječko ljeto mladih - OLJM 2009. - program Idite na Prethodna  1, 2, 3, 4, [5], 6, 7  Sljedeća  :| |:

#61:    Autor:  MissTake Postano:
napisala sam da ne znam gdje je koncert Smile, to je bila dvojba

hvala
a
sad sam da kiša ne pada

#62:    Autor:  MacaPapucharica Postano:
ja bih na HP, ali šta ako bude kiša?
ima li alternative?
ne kisne mi se

#63:    Autor:  Evil Poodingh Postano:
Alternativa je premještaj u Bastion

#64:    Autor:  Malisha Postano:
znaci bit ce koncerta? nisu ga odgodili?

#65:    Autor:  MissTake Postano:
ček' u bastion
ja sam čula da je šator sad postavljen????

#66:    Autor:  tijuana Postano:
biti će, [uklonjeno]

#67:    Autor:  eddie Postano:
Jel to oni jadnici Sound d.d ozvučuju,razglas je katastrofalan,bio sam na 10 koncerata od Hladnog Piva i znam kako oni trebaju zvučat ali ovo je bila sprdačina.

#68:    Autor:  Anastazija Postano:
O da, razglas je bio jako loš.

#69:    Autor:  maddox_rumble Postano:
Anastazija je napisao/la :
O da, razglas je bio jako loš.

o da, kad cujes kako neko prica 2 metra od tebe na punk rock koncertu znas da nije bas dobro Very Happy

#70:    Autor:  zla_tratinčica Postano:
eddie je napisao/la :
Jel to oni jadnici Sound d.d ozvučuju,razglas je katastrofalan,bio sam na 10 koncerata od Hladnog Piva i znam kako oni trebaju zvučat ali ovo je bila sprdačina.

mislim da ove godine radi onaj stari iz vinkovaca (jos gore i JEFTINIJE) od sound d.d..

#71:    Autor:  eddie Postano:
Strava.Baš sam se cijeli koncert koncentrirao na razglas jer se dosta kontam u to s obzirom da sviram gitaru i gotovo svaka pjesma je bila tonski drugačija,te malo gitara preglasna,pa malo bas bubanj preglasan pa onda malo tih pa snare bubanj u nekim trenucima ne čuješ i još dosta.
Ma kad sam vidio one kutije pobacane znao sam ja da to neće bit dobro,jedino Tobler radi kak spada tj.popravio se.
Slušao sam ne tako davno Prljavce i Hard Time i stvarno me iznenadilo ugodno da može tako dobro zvučat.

#72:    Autor:  zla_tratinčica Postano:
a tobler je jedini koji prati opremu i ima kako treba kutije i eventualno bojan, samo što on nema toliko jak, bar mislim Very Happy

#73:    Autor:  Malisha Postano:
ajme jučer na Vatri i na njihovoj predgrupi je tonac strašno brljo..došlo mi da ga gađam s nečim xD

#74:    Autor:  eddie Postano:
ma nek se nosi u kujac on i kutije,danas idem na Pušenje a uopće mi se neide zbog tog.

#75:    Autor:  Evil Poodingh Postano:
Vatru ne bi spasio niti Steve Albini za miksetom. vidjet cemo danas...
Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Osječko ljeto mladih - OLJM 2009. - program Idite na Prethodna  1, 2, 3, 4, [5], 6, 7  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 5 / 7.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::