Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Branimir Glavaš nepravomoćno osuđen na 10 godina zatvora, izašao iz pritvora Idite na Prethodna  1, 2, 3, 4, [5], 6 ... 15, 16, 17  Sljedeća  :| |:

#61:    Autor:  ury Postano:
helti dog iz hepi dog

#62:    Autor:  cajkana Postano:
o čemu vi pričate bio je i ostat će legenda

#63:    Autor:  Monstrum Postano:
eno hdssbov kombi više ne svira inati se slavonijo nego sude mi osijek031.com smile

#64:    Autor:  panglu Postano:
cajkana je napisao/la:
ON LEGENDA?!Totalno krivo,on je jedan obicni zlocinac i kriminalac!Prave legende su nam na zalost vec u zatvoru MIRKO NORAC i ANTE GOTOVINA!!!

#65:    Autor:  av8or Postano:
hehehe.... koji lik....
Već sam očekivao kada je krenio sa nabrajanjem da će tu i "spodobu" negdje ubaciti pa čak i one famozne čokoladice....

Iskreno, to bi mu možda bio i najbolji potez u životu što se tiče regionalizma i ljubavi prema Slavoniji, jer bi barem Kanditu napravio kakvu-takvu reklamu!!!!

#66:    Autor:  maddox_rumble Postano:
panglu je napisao/la :
cajkana je napisao/la:
ON LEGENDA?!Totalno krivo,on je jedan obicni zlocinac i kriminalac!Prave legende su nam na zalost vec u zatvoru MIRKO NORAC i ANTE GOTOVINA!!!

ovaj tvoj komentar je patetika Wink

#67:    Autor:  cajkana Postano:
kako niste 91.tako što govorili

#68:    Autor:  toni Postano:
cajkana je napisao/la:

Nismo bili ovdje! Mi smo ti 'minken bojna' ! Laughing

#69:    Autor:  avantgarde Postano:
zato sto smo pobjegli u Nemačku. Wink

a sad ozbiljno. jer se 91. nije bas toliko znalo koliko se zna danas. I jer sam par godina prije skinuo pelene.

#70:    Autor:  essek031 Postano:
cajkana je napisao/la :

Pa da završimo u "garaži"... Laughing

#71:    Autor:  Vic Postano:
malo su se zajebali za kvalifikaciju djela, ne ratni zlocin nego gospodarski zlocin

#72:    Autor:  marijuan Postano:
Angelium je napisao/la :
E brate sve su to bili samo ne nedužni civili (sjetimo se samo snajperista sa ljepotice). dali Glavaš treba u zatvor zbog tih događaja? Svakako da ne!

svakako mu treba suditi i za ubojstva civila. uostalom i tada su postojali sudovi pa se moglo suditi ukoliko se dokaže krivica. ali poznata je bila politika XD3-a kršenja ljudskih prava kakva je i danas. ne mogu reći koliko sam sretan zbog presude.

Angelium je napisao/la :

Ali Glavašu je mjesto u zatvoru zbog hpre drugih stvari. recimo zbog IPK, Slavonske banke, PPK Valpovo, Osječke pivovare... E zbog takvih stvari treba Glavaša strpat u zatvor.

nadam se kako će mu i zbog ovoga suditi te će preostale dane svoga života provesti u kavezu, gdje mu je mjesto.

#73:    Autor:  slavica031 Postano:
Mislim da je ovo ujedino osuda i za gospodarski zločin... Kako se nitko kao legendu nije usdio spomenuti Sinišu Glavaševića, Blagu Zadru i slične. Malo smo pobrkali pojmove ratnih heroja. Nitko mu ne osporava da je branio grad, ali da je micao sve ljude koji mu nisu bili podobni, je!

#74:    Autor:  bazooka_joe Postano:
Hoce biti raspisana tjeralica? Nagrada?
Pa da bar netko na njemu profitira...

#75:    Autor:  Moira Postano:
W.M. Felt je napisao/la:
Jedan manje. Ostaje još jedan.

Osijek ima šansu spasiti se od Glavaša i Đapića u svega 10-ak dana. U prvom je izgleda uspio, ostaje još samo da se na izborima odstrani i drugi. Onda ćemo se valjda konačno naći u 21. stoljeću.

Živa istina. Nadala bih se (napokon) zdravom razumu Osječana... ali nekako me je strah.
Osijek031.com » Vijesti » Branimir Glavaš nepravomoćno osuđen na 10 godina zatvora, izašao iz pritvora Idite na Prethodna  1, 2, 3, 4, [5], 6 ... 15, 16, 17  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 5 / 17.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::