#63:
Autor:
Lokal Patriot
Postano:
21.11.2008. 12:18
Gdje je sad ta baba tako nešto izvukla? Dobro pitanje, s obzirom da je baba u Njemačkoj, stara 90 godina i preziva se Prnjat (emisiju nisam gleado, samo prenosim što sam čuo). Zaista, odakle toj babi takve stvari? Pa, prvo što mi na pamet pada su Taslidžić, Prnjat i Đapić - jedine tri osobe u gradu kojima je u interesu zadržati parking u Elektromodulu.[/quote]
Postoji li neki pravnik na forumu?
Nisu li podaci o maloljetničkom kriminalu zauvijek tajni, odnosno za bilo koje djelo koje počini dijete do 16 godina ne može se procesuirati a samim tim nije dozvoljeno iznošenje imena i prezimena u javnost. To djelo ostaje zauvijek tajna.
Naravno bez obzira što je i tko je danas to odraslo dijete.
Treba li Pravosuđe trebalo po službenoj dužnosti reagirati protiv onog koji iznosi takve podatke i protiv onog koji ih medijski distribuira.
A ja, samo čekam da se jedan moj prijatelj iz djetinjstva počne baviti politikom pa da prodam vrlo vrijedne informacije o njegovoj kriminalnoj prošlosti. On je redovno u periodu od 1978-1983 godine u kasno proljeće brao, krao i jeo neoprane trešnje iz jednog dvorišta te često i čuvao stražu dok smo mi bili na drvetu. Isto tako pri dolasku vlasnika tog drveta bez grižnje savjesti zajedno s ostalima bi pobjegao. Koštice bi pljuckao gdje bi stigao te samim tim onečistio javnu površinu.
Isto tako u ranu jesen 1981 godine pri igranju nogometa, u naselju, razbijen je prozor na jednom stanu u prizemlju. Iako on nije zadnji dirao loptu, pobjegao je zajedno s ostalima. Gdje mu je bila građanska savjest, trebao je ostati i prijaviti počinitelja.
Ima toga još, ja ga čekam da se upiše u neku stranku, partiju, zajednicu ili pokret ( „jer u školi je ručicu dizao vješto“ ). Tada će imati mnogo neprijatelja željnih ovih vrlo skupih informacija.
|