#51:
Autor:
betty
Postano:
14.10.2007. 18:49
problem tvrdje postoji vec godinama i to ne samo zbog nocnog zivota,kad sam ja isla u srednju mi smo pod matematikom slusali neku obitelj kako se svadja na terasi od kuce,i da, treba ih iseliti, i napraviti nesto kao campus,di ce biti srednje skole i fakulteti, a ljudi pisju okolo po tvrdji jer niti jedan od tih kafica nije dovoljan da sve primi,to su rupe od 40m2 i zato nastaju guzve ,da ih ima vise ljudi se ne bi setkarali cijelo vecer po tvrdji i trazili di ima mjesta, ovo pisanje po tvrdji se lako rijesi, stavis na 2-3 mj pojacane patrole koje kazne svakoga tko obavlja nuzdu na javnom mjestu,svi pisaju okolo jer ih nitko ne kontrolira, sve se to lijepo da rjesiti,tako je kramaric godinama govorio da ne moze rijestit problem pijane promenade,ali đapic ga je rjesio i to vrlo jednostavno,jedno 2mj je sustavno slao policiju tu s onim kobijima potrpao djecu unutra i gotovo,nema tu neke filozofije,ljudi bi tako isto pisali i po radicevoj ,a i tamo imamo stare zgrade koji su spomenici kulture.
|