#55:
Autor:
lozinka
Postano:
05.10.2007. 23:18
E sad ako kažem koja glupost ispadam seljober
a da bi pokazala kako sam otvorena, artistična i prosvjetljena trebala bi reci "woooow"!!!! No ovaj prizor se možeš vidjeti u bilo kojem vecem skladištu, posebno za vrijeme inventure!! Stvarno mi ide na živce "umjetnost" koja me podsjeca na pricu "carevo novo ruho", posebno na onaj dio kad maleni povice "car je gol"! Predlažem umjetnici da se umjesto slaganja kutija posveti kiparstvu, a da se galerije otvore svim kreativnim (ne)mladim ljudima bez obzira jesu li umjetnici po struci.
|
[size=18][color=green][size=12]Draga gospodice,prvo se moram zacuditi nacinu kako sricete sintagmu,naime recenice su vam dosta povrsne,a rjecju seljober upravo potvrdujete tezu koja vam se ponovno vraca kao bumerang u glavu, tj. da sudite o necemu o cemu nemate pojma (bez uvrede), pa eto ispadate ono cime se i nazivate.
Ne znam u kojem ste vi to skladistu bili,i na koji ste nacin uopce zakljucili da je Lekickin rad povezan sa skladistem, osim po tome sto su u skladistu nalaze kutije, ali ako ste zaboravili u kutijama se takoder cuvaju najvece tajne,zatim svete knjige, vrijedni dragulji ili se pak cuvaju nama mile i drage stvari (npr.pisma), pa je vasa primjedba vrlo povrsna i kako bi se reklo nepromisljena.
Zato savjet: razmislite jos jednom sto ste vidjeli, i pazite jednostavne stvari samo se cine jednostavnima,jer da je drugacije svi bismo tako lako bili kako vi kazete kreativni umjetnici (sto god po vasem sudu to bilo),
pozdrav,
l.[/font][/size][/size][/color]
|